adrian_pintea Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 Am voiie sa desfac ventuza aia de pe tub la care ii conectat trafu de linii si daca da cum?...Nu pot scoate sasiul la un monitor sa pot masura Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 pai ar trebui sa fie simplu, ridici ventuza, apoi vezi ca ai o clema arcuita care este prinsa in/de tub, o scoti afara si voala... Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 inainte de a scoate palnia de pe tub , leaga o sarma de o surubelnita , celalalat capat il legi la tresa tubului si apoi tinand surubelnita de maner descarca tubul ( baga surubelnita sub palnie si se va auzi poc daca e incarcat tubul ) pentru ca sa nu te frigi Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 na firar ca ai stricat toata distractia... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Octombrie 20, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2004 Ba voi vreti sa faceti misto???...Apropo pur si simplu am scos clema aia de fier..Si nu am patit nimic..M'am batut un pic la cap pana sami dau seama cum se scoate...Probabil ca era descarcat deja Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum