Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG LE32S86BD

Postări Recomandate

buna ziua.tv in cauza nu prinde nici un canal doar prin scart se vede dar cu imaginea zimtaita pe toate detaliile.am masurat tensiunea pe tcon 11,34v....dupa ce ajunge pe main 13v devine 11,34v.am gasit sti 5105ayc si o memorie 24c256bn pe care as incerca sa o rescriu,tensiunile pe tuner sunt cele conform schemei.am intrat in service menu si vad ca nu sunt afisatele nici orele de functionare e 0,la menu bus scrie ca sunt oprite tunerul si altele si ma gindesc poate e ceva cu memoria.....mainboardul este un jasmine 2 idtv emva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

buna seara.acest tv are 1 milion de defecte cred...i-am inlocuit t con boardul si a mers ptr 5 minute dupa care ...s-a stins si nu mai vrea sa se aprinda....6 clipiri de led doar atit da semne...din cind in cind se aprinde si arata 5 secunde si iar de la capat....si tot asa.am incecat sai fac reset de memorie degeaba,am incercat i sterg memoria si sa o pun goala dar nu merge cu ponyprog..... :sparge:

Link spre comentariu

se poate sterge memoria cu ponyprog dar nu ai stiut cum se face,de fapt se rescrie cu ''FF'' in felul urmator;selectezi de la ''Device tipul memoriei dupa care intri la ''Utility'' dai clic pe ''Clear Buffer'' dupa care dai clik pe rescriere,P.S:inainte de a rescrie memoria,salveaza dumpul original...

Link spre comentariu

ma sucazti oameni ori eu nu stiu cum ori asa e normal....deschid ponyprog si incerc sa sterg 24c256 pe parametrii 8 byte si nu merge....clear buffer vreau sa zic....mut pe 16 byte si se sterge il montez si incerc sa aprind tv aceleasi simptome...il dau jos sa vad ce a scris mt8202 si e GOL eepromul---??ptr a sterge c256 e nevoie de pus pe 16 byte sau normal ar fii sa se stearga pe 8 byte?....

Link spre comentariu

La acest model sunt probleme cu condensatoarele smd de 1000uF/10v de pe placa de baza. Patru la numar ar trebuii sa fie, inlocuiestele, pune memoria originala si ar trebuii sa mearga. Cind memoria e corupta, in momentul in care intrii in meniul service, se pot vedea caractere ciudate, numere in locuri in care ar trebuii sa fie litere, etc. Eu nu am avut S86, dar am lucrat mult pe R88, M86 si S87.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări