dj01fad Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 ca fapt divers, am eu un 67 putin tunat si un 63 ki disponibile. ambele sunt negre. nu e niciunul cu tda1541, sunt cu sm5872. Link spre comentariu
doru77 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Multumesc. Deocamdata astept o ocazie mai aproape de Pitesti cu 1541. Sunt persoane care spun ca sm-urile nu sunt cu nimic mai prejos ca tda-urile. Dumneavoastra ce parere aveti? Link spre comentariu
dj01fad Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 sincer? nici nu stiu ce sa spun. depinde si ce muzica asculti. eu unul prefer sm-ul, pentru ca suna bine pe toate genurile de muzica. 1541 o suna mai "bine", dar pe anumite genuri parca se aude sec. nu am auzit nici un 1541 modificat si nu stiu ce poate. sm modificat am, si il bate pe 1541 destul de bine.... daca e sa comparam stock pe stock, tot 1541 iese in fata putin. poate nu intelegi nimic din ce am zis eu... in fine.pana la urma e chestie si de gusturi. Link spre comentariu
doru77 Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Cred ca am inteles ce vrei sa spui. Si ai dreptate, e chestie de gusturi in mare masura. Deocamdata raman pe TDA 1514A, ceea ce nu sunt hotarat este implementarea acestuia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum