Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD PLAYER MARANTZ - CE SA ALEG?

doru77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru77

9

• zal

4

• dj01fad

4

• atupi

1

Top autori în acest subiect

Multumesc. Deocamdata astept o ocazie mai aproape de Pitesti cu 1541. Sunt persoane care spun ca sm-urile nu sunt cu nimic mai prejos ca tda-urile. Dumneavoastra ce parere aveti?

Link spre comentariu

sincer? nici nu stiu ce sa spun. depinde si ce muzica asculti. eu unul prefer sm-ul, pentru ca suna bine pe toate genurile de muzica. 1541 o suna mai "bine", dar pe anumite genuri parca se aude sec. nu am auzit nici un 1541 modificat si nu stiu ce poate. sm modificat am, si il bate pe 1541 destul de bine.... daca e sa comparam stock pe stock, tot 1541 iese in fata putin. poate nu intelegi nimic din ce am zis eu... in fine.pana la urma e chestie si de gusturi.

Link spre comentariu

Cred ca am inteles ce vrei sa spui. Si ai dreptate, e chestie de gusturi in mare masura. Deocamdata raman pe TDA 1514A, ceea ce nu sunt hotarat este implementarea acestuia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări