doru77 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Va salut!Va rog sa ma sfatuiti ce sa aleg intre urmatoarele CD playere Marantz:- Marantz CD 40- Marantz CD 50- Marantz CD 65 DX- Marantz CD 65 IIDaca se poate si cu argumente tehnice si impresii in urma auditiei acestor aparate.Multumesc anticipat celor ce vor acorda atentie subiectului. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Dacă era CD65 Gold era şi mai bine. Toate fiind cu 1541A/R ar trebui să sune bine, aş alege totuşi unul cu mecanică CD-M4/19, sînt mai noi. Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Cd 40 este cu 4/19 iar CD 50 cu 4/19 composite.65 gold nu am vazut la vanzare.Sunt diferente notabile intre TDA 1514/A/A-R1/S1/single crown/double crown? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Cele mai bune sînt cu două coroniţe (S2), dar nu sînt şanse să se găsească. Sînt foarte bune cele simple (1541A), contează şi etajul de ieşire, ptr asta trebuie ascultate şi studiate schemele, iar diferenţa între mecanicile 4/19 e de plasticul folosit, se pot schimba între ele fără probleme. Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Se gaseste un CD7 cu S2, dar pretul il face sa ramana un vis!Celelalte sunt la mare distanta de casa, asa ca ascultatul... De aceea apelez la cei care au avut ocazia sa asculte sau sa surubareasca unul din modele. Intre 40 si 50, parca ar fi mai bine facut 50. Parere facuta cu ajutorul internetului, nu am avut ocazia sa vad vreunul prin Pitesti. Astea doua au si spatiu in carcasa in eventualitatea unui preamplificator cu lampa sau FET. Din ce am citit, 65DX are mufe aurite, deci ar trebui sa fie ceva de calitate.Totusi, de la ce vine R-ul? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 De ce nu cauţi şi Philips? Aşa lărgeşti aria de căutare. Marantz sînt făcute cu mecanicile şi plăcile Philips, unele sînt copiate total, în afara măştii. Cele două firme au colaborat prin anii 80, apoi s-au unit, apoi... nimeni nu mai ştie. Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Am un Marantz Cd-60 si in varianta stock nu suna fantastic as zice chiar un pic infundat si lenes insa cu mici modificari se pot obtine rezultate semnificativ mai bune.Exista varianta imbunatatirii configuratiei existente sau trecerea la un buffer pe lampi. Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Se considera ca ca CD 60 este varianta superioara Lui CD 40 si CD 50. Oricum este mai scumpa. si nici nu se gaseste la vanzare in Ro. E o idee buna cu Philips. Am citit pe forumuri ca ar fi mai muzical decat Marantz. Daca are relevanta: muzica ascultata in principal va fi simfonica si jazz. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 La cele din generaţia pe care o vizezi, nu e nici o diferenţă între Philips şi Marantz, doar de mască. Te poţi convinge privind pozele cu interioarele, sînt aceleaşi plăci făcute de Philis, mecanici... Evident că doar cele din vîrf au alte configuraţii şi implementări ale dac-urilor. Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Sunt sigur ca asa este. Deocamdata am facut o ``fixatie`` pe Marantz pentru ca astea sunt oportunitatile. Cum nu am posibilitatea sa le testez pe viu, apelez la impresiile si experienta celor care au mai multe informatii. Bineinteles ca sunt rewiew-uri pe multe site-uri din afara, dar fiecare isi lauda propria scula, ca a mea e mai frumoasa. Probabil ca pe viitor o sa introduc in colectie si Philips, dar pe rand. Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 Doresc sa stiu corespondenta intre modelele Philips si Marantz. Daca stiti un site de unde ma pot informa, va rog sa postati. Link spre comentariu
dj01fad Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 un cd60 am eu de unde sa iti fac rost. pretul nu il stiu acum, dar pot sa il intreb pe om (sper sa il mai aibe). sincer, mie unul nu prea mi-a placut in mod special.eu am avut de la marantz printre altele 65 gold, 65dx, 75, 60, 63, 63se, 63ki, 67se, 73, etc. nu am modificat niciunul, iar mie personal, cel mai mult mi-a placut 65 gold, pe care inca il mai am. am cam avut eu o pasiune asa cu marca asta, dar de mai bine de 15 ani fabrica mai mult petarde in loc de aparate.65 gold a fost de vanzare pe ebay acum cateva luni, cu blocul optic defect, cu 50 euro sau ceva de genul. POMANA!! eu il am de prin 97 sau ceva de genul, si pana acum vad ca inca se tine tare fata de multe altele. Link spre comentariu
doru77 Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 E diferenta mare intre 65 gold si dx? Link spre comentariu
player4 Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 arunca o privire si aici http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/CD_player_ranking.html poate iei in considerare si alte marci/modele ! Link spre comentariu
dj01fad Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 E diferenta mare intre 65 gold si dx?diferenta este, dar nu pot spune ca e mare. sunt 2 aparate bune, cu acelasi dac. nu e ca si cum ai compara unul din ele cu un altul de duzina. ideea e ca se simte diferenta, si daca gasesti sa iei de pe ebay unul, merita. chiar daca e defect, de regula e blocul optic dus, si se gaseste la preturi bune: intre 50 si 100 lei pe okazii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum