PaulAlex90 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Nu va suparati ca va intreb dar nu ma pricep la electronica si m-ar interesa sa-mi iau un kit de amplif din asta http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=31 Problema este ca nu stiu ce imi mai trebuie sa imi construiesc amplificatorul in afara de acest kit si o carcasa. Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatzii si cam cat ar veni in total pretul acestui amplificator. Mersi Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 un traf iti mai trebuie numai , de vreo 300VA minim si 2*30V alternativ, si cam atata.a..si fire de intrare/ieisre si un potentiometru probabil ca sa reglezi vol :weedman: Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2006 Asa...si un traf cam cat costa si cine are pe forum? Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2006 Si inca ceva sa-mi spuneti sa-mi ziceti , kitu ala vine gata facut, cum ii in poza pe site, nu? Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2006 Sau nu puteti sa-mi spuneti daca pot sa construiesc un amplif mono de cel putin 1X100 de w pt un subwoofer cu un pretz abordabil. Si va amintesc ca sunt incepator si nam facut amplifuri niciodata. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum