Vizitator verbutaflorin Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Am un monitor lcd cu probleme, are condensatorii umflati. Vreau sa ii schimb si nu am gasit condensatori identici. Am sa scriu aici lista condensatorilor care imi trebuie si as vrea sa imi explice cineva ce condensatori (diferiti) pot pune .Am inteles de la cineva (mai demult cand am avut problema similara la alt monitor) ca pot pune condensatori mai mari, dar nu stiu la ce se referea , mai mari la vloti sau la uf? condensatori la 35 v cu 470 uf condensatori la 16 v cu 1000 uf condensatori la 10 v cu 1000 uf(la mine nu e magazin de radioamatori ca intrebam acolo) Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Ca tensiune pot fi mai mari,dar valoarea sa ramina.Numai trebuie ca daca cumperi condesatori cu tensiuni mai mari sa inchepa in locul celor vechi. Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 N-ai gasit la magazin sau prin casa?Condensatorii electrolitici e bine sa-i pui noi , cei vechi (recuperati )pot face figuri , asta daca nu i-ai masurat cu ESR-metrul.Cu 10 lei cumperi cei 3 condensatori si iti ramane si de o bere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum