FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Buna seara ! Am rugamintea sa-mi spuneti ce placa de retea aveti......ca sa va caut eu un driver petru ea.Aaa,si sa-mi mai spuneti pe cati biti este wind......xp....adica este pe 32 sau pe 64 biti ???Astept raspuns !!!! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Si care e problema raportata pentru nVidia nForce controller? Incearca sa-i pui manual mac address. Am intalnit ceva cazuri cand asta era de fapt problema de nu functiona corect. Uite aici http://www.online-tech-tips.com/compute ... c-address/ cum se face. Vezi ca nu poti scrie acolo decat de la 0 la F (cifre si litere de la A la F) Recomand a incerca sa incepi cu 00 sau 01 ca nu mai stiu care windows face figuri cu alt inceput la mac (nu stiu daca xp sau 7) Iar la acel PCI device intra in proprietati si vezi ce hardware id are sa vezi ce driver trebuie pentru asta. Asta vezi aici cum se face http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fin ... device-id/ Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Am luat drivere,peste drivere,placa de retea onboard nu este functionala deloc,nici macar nu se aprinde,cand conectez un cablu ea (nvidia controller acela) este windows xp 32bit ,si placa de retea Realtek RTL 8139D la care am cd cu driver,dar nu merge nici asa ! de altfel nici cu placa de sunet nu merge in sloturile PCI ..! Pt Gabiz ro nu pot ajunge la faza cu macul deoarece nici placa de retea nu imi arata la my network place..nu imi arata nimic ....! ca si cum nu ar exista ! Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 incercati cu acest driver este o versiune mai rara de RTL8139.d.......seria SIlan care se poate instala doar prin metoda manuala daca nici cu acesta nu merge atunci aveti probleme serioase cu MB detin o astfel de placa si nu mi-a fost usor sa fac rost de driver Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Poti ajunge acolo din device manager.Atunci foloseam telefonul si a fost primul exemplu gasit si dat.Click dreapta pe placa de retea,properties,acolo vezi ce cod de eroare da.Mergi apoi la advanced si locally administered address si pui ceva la local,cate caractere te lasa sa pui si vezi apoi.Chiar tre' sa explic pas cu pas cum sa faci asa ceva?Nu te descurci,mergi la un service cu el si vezi ce pot face cei de acolo. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Buna seara ! Am o mica intrebare daca se poate si sper sa nu va suparati pe mine .Daca ati probat placa de retea Realtek RTL 8139D si in alt pc-u sa vedeti daca este functionala ????Dar totusi incercati si cu driveru acesta dat de colegul nostru mai sus .Succes !!! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Buna seara ! Am o mica intrebare daca se poate si sper sa nu va suparati pe mine .Daca ati probat placa de retea Realtek RTL 8139D si in alt pc-u sa vedeti daca este functionala ????Dar totusi incercati si cu driveru acesta dat de colegul nostru mai sus .Succes !!!Da placile de retea sunt functionale,ca am incercat si cu alta ,si am incercat si cu una de sunet ,am sa incerc si driverul pus ! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 eu zic ca placa ta de baza este parerea mea este sa cauti alta sau sa te apuci serios de reparat Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 incercati cu acest driver este o versiune mai rara de RTL8139.d.......seria SIlan care se poate instala doar prin metoda manuala daca nici cu acesta nu merge atunci aveti probleme serioase cu MB detin o astfel de placa si nu mi-a fost usor sa fac rost de driverMultumesc pt driver,dar nici asa nu merge,concluzia este ca placa de baza este compromisa...ceva probleme ori la northbridge ori la southbridge, in alta ordine de idei ca sa numai deschid alt topic ,cine are o placa de vanzare :Socket 754Video pci-e Ram ddr 1-400 mhzSlot SataNu ma intereseaza sa mearga video onboard la ea,sau sunet sau retea dar sa mearga porturile PCI ...! Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Alta placa de baza sau o folosesti asa si iti faci rost de arsenal pe usb (daca acesta este functional) , sunet , retea etc. insa nu prea este rentabil mai bine deschide topic de cumparare la sectiunea bazar pt. o placa de baza echivalenta si gata ........................... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 Alta placa de baza sau o folosesti asa si iti faci rost de arsenal pe usb (daca acesta este functional) , sunet , retea etc. insa nu prea este rentabil mai bine deschide topic de cumparare la sectiunea bazar pt. o placa de baza echivalenta si gata ...........................Da o sa deschid ,sunet am pe usb,doar retea mai imi trebuie .... ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Va salut ! Pai daca aveti modem cu wireless puteti sa va luati un stick usb wireless si gata se rezolva si cu netul .Succes ! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Da si asta este o varianta,da am modem cu WI-FI ..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum