stefan94stefan Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Salutare la toti colegii elforum,intampin urmatoare problema,deci configuratia calculatorului este Placa de baza : asrock k8nf6g-vsta Procesor :amd 3000+ 1.8ghz hdd 120 gb sata video pci-e 8800gt 512mb/64 ram 1 gb ddr 1 Sunet,video si reteaua onboard nu sunt functionale,si am incercat a instala placa de retea separat pe pci,dar fara nici un rezultat nu ma lasa sa o instalez imi apare in device manager pci device cu semnul intrebarii,am 2 placi de retea dintre care una are si cd cu driver,dar tot degeaba nu o primeste,am facut update la ultimul bios degeaba,am schimbat windowsul de la sp1 -sp3 tot degeaba ,care are putea fi rezolvarea atasez niste poze : Am uitat sa spun am incercat si cu Hirens's boot cd sa instalez driverul ,dar dupa ce am dat install all hardware nu mai aparea deloc pci device,dar nici reteaua nu aparea ! Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Ce fel de placa de retea, vrei sa instalezi ?Ai incercat sa schimbi slot-ul ? Link spre comentariu
twinvortex Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 incearca driverul lan de pe site-ul asrock : http://www.asrock.com/MB/overview.asp?c ... M-GS3%20FX Iti trimit o poza cu locul unde sa dai click.Pe urma dezarhivezi si instalezi: daca nu te descurci asa, dai click dreapta pe PCI device, update driver si mergi la locul unde ai dezarhivat driverul LAN.Ai acolo un folder winxp si intri in el ,dai click pe ok si ar trebui sa mearga. P.S. din ce am vazut pe site placa de retea este realteck RTL 8201/CL Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Nu imi merge lan onboard,o placa de retea normala am schimbat si slotul nu am decat 2 sloturi pci ,dar tot degeaba ,am incercat si cu driverul acela dar lan onboard nu merge,nici sunet nici video ..!Nu merge nici cu click dreapta,imi zice ca nu a gasit driverul si am specificat unde este driverul dar ma pune ca in poza sa ma conectez la internet ...! Link spre comentariu
Dell vostro Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Colegu' a gresit placa de baza , a pus un link gresit,de asta ai nevoie( dar vad ca nu are Lan): http://www.asrock.com/mb/download.asp?M ... -VSTA&o=XP Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 chipset-ul placii l-ati pus ?saubifati fara conectare la net si dati next va duce in lista de dispozitive alegeti dispozitiv lan apoi apasati butonul brous si selectati fisierul unde se afla driveru placii noiceva cu .INFincercati everest sau aida64 daca aveti la indemana cu ele se poate vedea ce dispozitiv este acela Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 chipset-ul placii l-ati pus ?saubifati fara conectare la net si dati next va duce in lista de dispozitive alegeti dispozitiv lan apoi apasati butonul brous si selectati fisierul unde se afla driveru placii noiceva cu .INFincercati everest sau aida64 daca aveti la indemana cu ele se poate vedea ce dispozitiv este acelaam incercat si asa tot nu vrea acum numai vede deloc dispozitive pe PCI tind sa cred ca este defect hardware...... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Nu stie nimeni un raspuns clar ,ce sa fac arunc placa de baza sau .... ? Link spre comentariu
Gogured Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Incearca sa instalezi altceva pe slotul PCI (orice.. placa ...sunet , modem,orice, dar ceva bun....) pentru a te convinge ca sloturile PCI sunt bune..instaleaza placa de retea pe alt PC sa te convingi ca este buna..cea mai simpla diagnoza posibila.....succesuri.... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Incearca sa instalezi altceva pe slotul PCI (orice.. placa ...sunet , modem,orice, dar ceva bun....) pentru a te convinge ca sloturile PCI sunt bune..instaleaza placa de retea pe alt PC sa te convingi ca este buna..cea mai simpla diagnoza posibila.....succesuri....Acum nici macar numai recunoaste altceva,am incercat cu o placa de sunet ....de inseamna ca placa de baza este dusa ... Link spre comentariu
twinvortex Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 eu as reinstala windowsul si as formata toate partitiile....sa nu fie vreun virus care sa te saboteze Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Am instalat windowsul de 10 ori pana acum toate felurile de XP ...! de la service pack 1 la service pack 3 .... Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 nu ati precizat daca ati instalat chipsetul placii de bazafara el nu va merge nici sunet nici lan obord si nici comunicatia cu alte dispozitive externe Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Pei am instalat tot de pe site-ul placii de baza ....! dar sunetul video,si reteaua onboard nu merg ca ,sunt stricate....dar nu inteleg de ce nu merg si sloturile PCI ... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Ia un linux live,bootezi de pe CD DVD sau stick depinde pe ce il pui si intr-un terminal dai comanda lspciSau lspci -vvvnnnCum o sa apara multe pe acolo poti salva astea intr-un fisier txtlspci >lspci.txtlspci -vvvnnn >lspci1.txtCele doua fisiere (lspci.txt si lspci1.txt) le copii apoi pe un alt stick.Le uploadezi undeva sa vedem ce dispozitive ai in el,sau ce recunoaste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum