goe112goe Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Buna seara ,am o nelamurire vizavi se subiectul acestui topic deoarece am un procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+, 2511 MHzpe o placa gigabyte ga-m56s-s3 si vreau sa spun ca de la o vreme sunt nemultumit de modul de operare al procesorului se misca mult mai incet in aplicatii fata de cum era odata.La sfatul unui prieten am instalat aplicatia everest si am aflat urmatoarele valori ale procesorului:Tipul procesorului Unknown, 2500 MHzSetul de instructiuni x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3Cache L1 64 KBDate cache L1 64 KBCache L2 512 KB (Asynchronous)Intrebarea este:cache l2 trebuia sa fie de 1M sau este normal sa fie 512kb?Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Are L2 cache de 512KB per core,deci 2x512k=1MB Cache L2 in total.Sistemul se misca mai greu si din alte cauze,de exemplu incalzirea excesiva a pieselor din cauza prafului,pasta termica pietrificata etc. sau din motive software,aici referindu-ma direct la windows si virusi. Link spre comentariu
goe112goe Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Am inteles,va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum