Vizitator chevasmar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Problema mea e legata de un condensator umflat intr-un ferastrau pendular bosch vechi de mai bine de 10 ani. Condensatorul(condensatorii) arata cam asa: Problema ar fi unde gasesc condensatori sa inlocuiesc condensatorul umflat. Ce condensatori anume imi trebuie, pentru ca nu prea gasesc cu specificatiile exacte scrise pe cel umflat. Adica trebuie numaidecat unul de 0,1 uF si doi de 2500 pF la tensiunea de 250 V? Trebuie polarizati sau nepolarizati? Trebuie un tip anume de condensatori? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Eu zic sa cauti prin alte scule defecte, aia sunt pentru antiparazitare radio, nu sunt elemente critice, merge si fara ei. Link spre comentariu
Vizitator chevasmar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Ei, aici e problema, nu merge... Inseamna ca e in alta parte problema? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Foarte probabil. Vezi starea periilor colectoare, verifica daca exista o siguranta termica lipita undeva pe bobinele ststorului, am vazut asa ceva la unele scule.Roteste putin colectorul din pozitie si incearca iar, posibil sa fie rotorul afectat.Daca are soft start poate e acela defect.La fel si regulator de turatie, daca are asa ceva incearca pe direct. Link spre comentariu
Vizitator chevasmar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Aham. Multumesc frumos de sfat. Incerc sa ii dau de capat si revin. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Daca nu reusesti sa descoperi defectul, uite aici un topic la care am dat o metoda foarte buna de verificare a rotorului si nu numai.viewtopic.php?f=198&t=136288 Link spre comentariu
Vizitator chevasmar Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Multumesc inca o data pentru sfaturi. Se pare ca problema era intrerupatorul, pentru ca nu trecea curentul dincolo de el. Am curatat contactele si acum functioneaza iar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum