Vizitator poolonik Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Salut ,am o nelamurire in legatura cu identificarea pinului 1 la anumite componente .O schema a fost modificata din tht in smd .In schema cu piese tht era asa si a fost inlocuita in varianta smd cu VO0601T ,toate bune si frumoase dar piesa primita arata asa asa .Nu are acel punct care indica padul 1 .Cum se identifica in acest caz ? Multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Salut ,am o nelamurire in legatura cu identificarea pinului 1 la anumite componente .O schema a fost modificata din tht in smd .In schema cu piese tht era asa si a fost inlocuita in varianta smd cu VO0601T ,toate bune si frumoase dar piesa primita arata asa asa .Nu are acel punct care indica padul 1 .Cum se identifica in acest caz ? Multumesc. uite aici cum se numeroteaza..cand piesa nu are cheita se ia in considerare scrisul si se numara din stanga jos primul pin sprea dreapta si asa mai departe Link spre comentariu
Vizitator poolonik Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Asa cum banuiam, dar ca sa spulber orice indoiala am intrebat.Multumesc pentru informatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum