Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat timp dureaza avizul de schimbare contor electric?

Vizitator domnulgurban

Postări Recomandate

Vizitator domnulgurban

Buna seara.Ma intereseaza cat timp dureaza sa se schimbe contor electric organizare santier cu unul normal.I-am dat 700 ron la administratora pusa de ansamblul unde locuiesc care la randul lor le-au dat banii la o firma care se ocupa cu asa ceva.Asta se intampla in septembrie.Asa de mult sa dureze.Eu v-am mai scris cu o plita pe inductie.si ca sa o pot monta trebuie sa schimbe contorul de pe organizare de santier.Si atat sa coste un contoar si montarea lui 700 de ron?Cei de la ansamblu au spus ca sunt cei mai ieftini si cei mai rapizi:)) Cand i-am intrebat de chitanta au spus ca pot sa dea ptr 200 de ron ca restul este spaga firmei.Va multumesc si astept raspuns :smt103:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• dan-a2

1

• molioa

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

...I-am dat 700 ron la administratora... Cand i-am intrebat de chitanta au spus ca pot sa dea ptr 200 de ron ca restul este spaga firmei...

Eu continui sa cred ca este o gluma, si ca OP vrea sa se amuze pe seama raspunsurilor :da . Daca-i adevarat, atunci este f trist. Si OP a inteles ca naivitatea are un pret ridicat. :freaza:
Link spre comentariu

Un caz real,magazin in Mangalia care functioneaza cu generator!De!nu au dat spaga la ....... escroci.Au transformatorul cumparat(postul trafo ) si nenorocitii nu au venit sa-l conecteze.(nemtii nu dau spaga) :rade: Au inchiriat generatorul in loc de spaga. :ciuda:

Link spre comentariu

Pina in 2005 am lasat (la casa) contorul in curte cum l-am avut inca din timpul cind am construit casa... doar aveam contract cu ei si nu-i deranja nimic din moment ce plateam curentul. Intimplarea a fost sa fiu acasa (la apartament) cind au venit citiva baieti de la ei sa schimbe contoarele (schimbul periodic care se face gratuit). I-am servit pe baieti cu un suc si i-am abordat direct: cit face sa-mi monteze un BMP trifazat la casa, cu tot ce trebuie in cutie (aveam tras trifazat). Raspunsul a fost 5 milioane. Asa ca peste 2 zile (cind am convenit cu ei) au venit cu tot ce le-a trebuit (torsadat, tuburi de protectie, cutie dubla completa cu sigurante si diferential, contor nou) si in citeva ore treaba a fost incheiata. Tot ei s-au ocupat si cu toata hirtogaria de completat pentru schimbarea contorului, etc...

As fi putut sa fac eu toata smecheria, dar trebuia sa vina cineva sa sigileze si sa se ocupe de hirtii dar ieseam mult mai scump tinind cont ca trebuia sa cumpar toate materialele si pe vremea aia numai cutia goala de IPROEB era aproape 2 milioane.

Vecinu' din spatele casei a vazut cit de repede s-au miscat baietii, asa ca a doua zi au fost la el si pentru 3 milioane i-au montat un BMP monofazat cu tot cu inlocuitul torsadatului pina la stilp (vreo 25...30 de metri).

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări