Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa va prezint boxele mele

Vizitator marcelush12

Postări Recomandate

Vizitator marcelush12

Salut dragi colegiTocmai am terminat asamblarea boxelor. Am urmat un proiect SAL care contine: SAL SBX 2530 - difuzor bassSAL SBX 1320 - difuzor mediiSAL DTF 12 - tweeterSAL HV 328 - filtru 3 caiTub BR 68 mm diametru cu 65mm lungime.Toate componentele sunt conectate cu cablu special de boxe: cablu litat de cupru de 2x1.5 mmboxele au dimensiuni 900x350x300 si undeva la 22 kg bucata.Am captusit toti peretii cu melana groasa de vreo 5mm iar boxele stau pe cate 4 picioruse speciale de cauciuc. In prezent sunt conectate la un sistem GENIUS 5.1, pentru ca nu am amplificator :cry: :nebunrau: :cry: iar firul care pleaca de la sistemul Genius este foarte subtire,,, estimez un 2x0.4 mm. In aceste conditii sunt foarte multumit de rezultat. Mi-as fi dorit ca bass-ul sa fie mai profund dar sper ca asta sa se rezolve atunci cand voi cupla boxele pe cablu gros, la un amplificator de calitate.Poze mai jos :

post-72661-13982958111_thumb.jpg

post-72661-139829581121_thumb.jpg

post-72661-13982958113_thumb.jpg

post-72661-139829581143_thumb.jpg

post-72661-139829581153_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu Ianush

1

• 300B SE

1

• IMPERIAL70

1

• papanoiu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fara suparare, dar pe plan estetic nu-mi place cum le-ai realizat. nu ai facut cant pentru difuzoare, ai folosit toate neamurile de suruburi albe, negre, placile de pal nu sunt aliniate perfect. Eu le-as mai fi facut o masca de protectie.

Link spre comentariu

1. Pentru o prima constructie pot sa spun ca arata foarte bine!2. Pentru sistemul Genius aceste boxe sunt foarte bune! (as spune bestiale!)3. Deci, nu descurajati omul!Felicitari!

Link spre comentariu
Vizitator marcelush12
:) Intentionez sa iau un AV Receiver - NU voi ramane cu sistemul 5.1 ca si amplificatorVoi schimba suruburile de pe tweeter cu unele negre. Celelalte suruburi sunt speciale pentru difuzoare (cu piulite cu gheara)Boxele sunt foarte mari,,, mult prea mari pentru o sufragerie normala de bloc. Am impresia ca am exagerat cu ele.
Link spre comentariu
Vizitator marcelush12

Sa nu se inteleaga gresit - boxele au bass, dar eu ma asteptam sa fie ceva care muta ficatii in tine.Dupa cate ore de ascultat, poti sa spui ca s-au rodat difuzoarele si ca si-au intrat in parametrii ?

Link spre comentariu

cu 15w de la genius vrei ce sa-ti mute ??? :sparge: proiectele lor sunt universale, la fel ca si filtrele,sa nu te astepti sa fi primit prea multeieseai mai bine cu boxe de fabricadifuzoarele au spl mic pt ca sunt chinezesti,ai nevoie de un amplificator baban sa le misti,spre 100w/ch,nu receivere ieftineOnkyo au niste modele cu bas profund :nebunrau: ,un buton pe care scrie 'contrabas' ,dar nu o sa-ti mute nimic,probabil varsta e de vina ..daca nici asa nu esti multumit,leaga 2-3 egalizoare in serie poate (le) rezolvi asa :rade:cred totusi ca ai gresit si forumul...

Link spre comentariu
Vizitator marcelush12

Avand in vedere ca ma muta sotia in balcon,,, impreuna cu boxele :P si avand in vedere ca sunt foarte mari si nepotrivite pentru sufrageria mea, trebuie sa vand boxele si sa imi fac unele mai mici.Anuntul meu este in BAZAR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări