esu Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Va salut . Am o problema cu aceasta schema. Cateva informatii: Am alimentat magistrala de 220V/50Hz fara consumator . Am alimentat pinii 2:3 cu 12Vcc. Am verificat cu oscilograful la pinul 1 si masa existenta semnalului dreptunghiular . Semnal dreptunghiular ,,nema,, dar in schimb desfasurarea se ridica o gradatiune . Aceasta este montajul si mai jos schema : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Am verificat tensiunea care alimenteaza dioda optocuplorului decupland alimentarea optocuplorului si cu ajutorul altui LED , am observat aprinderea acestuia.tensiunea in gol 3,5V. Am verificat curentul prin ledul optocuplorului undeva 1,5mA. Am uitat sa verific jonctiunea ledului din optocuplor asta maine dimineata.o mica banuiala cade pe circuitul pe distrugerea MC-ului 14093BCP Astept cateva sfaturi de la dvs, pentru depanarea acestui montaj. Cu stima IOAN Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Va salut, pe pinul 8 CI aveti ceva semnal? Link spre comentariu
esu Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Va salut ,Nu am verificat in acel punct maine voi face acest lucru ,oricum voi lua si un CD 4093 de rezerva .Cu stima IOAN. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum