Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor pcb

relucavnic

Postări Recomandate

As dori daca poate cineva sa imi faca pcb-ul pentru aceasta schema.

Posted Image

Intentionez sa fac acest amplificator dar nu stiu cum sa fac pcb-ul si daca s-ar putea sa fie si cu dispunerea pieselor inscriptionat.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

7

• relucavnic

7

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Gasesti usor (daca vrei sa cauti) schema si cablajul vestitului amplificator de 100W din Tehnium al profesorului M.Chirita din anii '80. Cu foarte mici modificari usor de realizat vei obtine cablajul dorit.Intra pe Google si scrie asta "amplificator 100w tehnium". Spre surprinderea ta, primul link te va trimite tot pe acest forum... si vei gasi desenat cablajul din revista cu pricina. Spor!:google

Link spre comentariu

Mai mult... poti face schema din Tehnium, la care ii adaptezi superdioda in locul celor doua diode si a semireglabilului. Este o schema perfect functionala si usor de executat. Lasind la o parte simplitatea schemei, vei fi placut surprins cum se aude.

Link spre comentariu

Daca s-ar putea sa imi faceti schema cu acea adaptare as fii foarte recunoscator.Sunt la primul meu proiect de acest gen si nu stiu chear toate de aceea va cer dumneavoastra ajutorul.

Am vazut schema aceasta si se pare ca este simpla de realizat si dupa acest model as vrea sa fac.

http://www.niqro.3x.ro/100wt/aaf_clasic_100W.htm

Am 1 nelamurile in legatura cu aceasta schema:

Acuma intrebarea mea este care rezistente au fost scoase?

post-26358-139829581102_thumb.jpg

post-26358-139829581107_thumb.jpg

Link spre comentariu

Proiectul cu acel preamplificator nu a ramas la 0 am facut cutiuta,am montat mufele rca si acuma cat de repede o sa fac si acel preamplificator doar ca eu nu dispun de lecon am doar un pistol de lipit romanesc si nu pot face lipituri asa fine la integrate mici.O sa rog pe cineva sa mi-o faca.In 10 minute pun si poza cu cutia facuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări