relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 As dori daca poate cineva sa imi faca pcb-ul pentru aceasta schema. Intentionez sa fac acest amplificator dar nu stiu cum sa fac pcb-ul si daca s-ar putea sa fie si cu dispunerea pieselor inscriptionat.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Gasesti usor (daca vrei sa cauti) schema si cablajul vestitului amplificator de 100W din Tehnium al profesorului M.Chirita din anii '80. Cu foarte mici modificari usor de realizat vei obtine cablajul dorit.Intra pe Google si scrie asta "amplificator 100w tehnium". Spre surprinderea ta, primul link te va trimite tot pe acest forum... si vei gasi desenat cablajul din revista cu pricina. Spor! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Si daca ai nevoie de confectionarea cablajului sunt destui useri seriosi care se ocupa cu asa ceva !!! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Mai mult... poti face schema din Tehnium, la care ii adaptezi superdioda in locul celor doua diode si a semireglabilului. Este o schema perfect functionala si usor de executat. Lasind la o parte simplitatea schemei, vei fi placut surprins cum se aude. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Corect !! > e o schema buna si fiabila daca e executata si reglata corect !!Am realizat cateva in tinerete ,care au fost folosite in discoteci medii !! Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Daca s-ar putea sa imi faceti schema cu acea adaptare as fii foarte recunoscator.Sunt la primul meu proiect de acest gen si nu stiu chear toate de aceea va cer dumneavoastra ajutorul. Am vazut schema aceasta si se pare ca este simpla de realizat si dupa acest model as vrea sa fac. http://www.niqro.3x.ro/100wt/aaf_clasic_100W.htm Am 1 nelamurile in legatura cu aceasta schema: Acuma intrebarea mea este care rezistente au fost scoase? Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Nu stie nimeni ce rezistente au fost scoase? In prima imahine avem 15 rezistenta si in a doua aven 18. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 sa imi faceti schema cu acea adaptareIn locul D1, D2, SR2 montezi superdioda din imagine. Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Ok va multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Tranzistorul din superdioda va fi montat pe radiatorul finalilor. Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Bine.A-ti vazut ca in prima schema sunt 15 rezistente si in cea de a doua sunt 18.Oare de ce?Acuma caut sa vad ce piese am acasa si ce trebuie sa mai cumpar. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Oare de ce?Poti observa ca s-au ales solutii diferite de polarizare a etajului de intrare si de prepolarizare a etajului final; asta este cauza.Compara cele doua scheme si vei vedea. Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Schemele trebuiau sa fie la fel dupa cum a scris acolo doar ca una este facuta intru-un program si cealalta in egale. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 La cite scheme sint in topicul asta nici nu stii de care e vorba... Eu m-am referit la schema din Tehnium fata de prima schema postata.Daca vrei sa faci ceva, apuca-te de treaba, daca nu du-te la un suc cu prietenii... probabil si acest amplificator va avea soarta preamplifului cu LM301... viewtopic.php?p=1211215#p1211215 Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Proiectul cu acel preamplificator nu a ramas la 0 am facut cutiuta,am montat mufele rca si acuma cat de repede o sa fac si acel preamplificator doar ca eu nu dispun de lecon am doar un pistol de lipit romanesc si nu pot face lipituri asa fine la integrate mici.O sa rog pe cineva sa mi-o faca.In 10 minute pun si poza cu cutia facuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum