Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 6288 firmware

K1nderu

Postări Recomandate

Buna ziua! Am incercat sa ii fac un update la firmware cu nokia phoenix si imi da urmatoarea eroare:Loading secondary boot code: 14464 bytesSecondary boot loadedLoading update server code: 224960 bytesUpdate server loadedERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!ERROR: Failed to set phone to flashmodeimi zice ca usb is ready to use nu inteleg ce nu merge,multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 8429kyd

5

• K1nderu

5

• sebastian1970

3

Top autori în acest subiect

Pai tocmai ca el mergea adica cateodata nu se restarta si ascultam muzica pe el dar n-a mai mers deloc se aprindea se restarta de 4 ori si se stingea... acum nu se mai aprinde deloc... cand ii dau resoftare bag cablul de date,bateria si apasa pe buton se aude sunetul de usb si zice usb ready to use dupa se aude cum se deconeteaza si apare eroarea aia in nokia phoenix.

Link spre comentariu

tot cu nokia phoenix am adus la viata un tel ca al tau,doar ca la conexiune nu trebue sa bifezi usb,lasi no conexion,apoi dupa ce alegi varianta de soft vezi ca ai un patratel unde bifezi dead phone,apoi dai refurbish,nu update.toata chestia e ca trebue sa urmezi niste pasi pe care ti-i arata acolo,adica scoti bateria din tel,introduci cablul usb,bagi bateria si apesi scurt pe butonul on

Link spre comentariu

tot cu nokia phoenix am adus la viata un tel ca al tau,doar ca la conexiune nu trebue sa bifezi usb,lasi no conexion,apoi dupa ce alegi varianta de soft vezi ca ai un patratel unde bifezi dead phone,apoi dai refurbish,nu update.toata chestia e ca trebue sa urmezi niste pasi pe care ti-i arata acolo,adica scoti bateria din tel,introduci cablul usb,bagi bateria si apesi scurt pe butonul on

Si exact asta am facut...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări