K1nderu Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Buna ziua! Am incercat sa ii fac un update la firmware cu nokia phoenix si imi da urmatoarea eroare:Loading secondary boot code: 14464 bytesSecondary boot loadedLoading update server code: 224960 bytesUpdate server loadedERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!ERROR: Failed to set phone to flashmodeimi zice ca usb is ready to use nu inteleg ce nu merge,multumesc! Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Vezi poate nu e bun cablul.DKU-2 e modelul de cablu pentru el.Poti face update si cu nokia update tool. Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 O sa incerc maine cu alt cablu dar nu inteleg zice ca usb is ready to use si programul actioneaza cand apas butonul de on al telefonului Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Curata bine contactele de la mufa,incearca cu cablu dku2,vezi cu nokia update tool si drivere curat instalate.Daca telefonul e bun nu are voie sa nu comunice cu pc-ul. Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Pai tocmai ca el mergea adica cateodata nu se restarta si ascultam muzica pe el dar n-a mai mers deloc se aprindea se restarta de 4 ori si se stingea... acum nu se mai aprinde deloc... cand ii dau resoftare bag cablul de date,bateria si apasa pe buton se aude sunetul de usb si zice usb ready to use dupa se aude cum se deconeteaza si apare eroarea aia in nokia phoenix. Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 incearca tot cu phoenix sa-l resoftezi,dar bifeaza unde scrie dead phone,si dai refurbish nu update Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Nu stiu cum e phoenix free.Nu cumva are un buton de dead usb flashing? Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 tot cu nokia phoenix am adus la viata un tel ca al tau,doar ca la conexiune nu trebue sa bifezi usb,lasi no conexion,apoi dupa ce alegi varianta de soft vezi ca ai un patratel unde bifezi dead phone,apoi dai refurbish,nu update.toata chestia e ca trebue sa urmezi niste pasi pe care ti-i arata acolo,adica scoti bateria din tel,introduci cablul usb,bagi bateria si apesi scurt pe butonul on Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 tot cu nokia phoenix am adus la viata un tel ca al tau,doar ca la conexiune nu trebue sa bifezi usb,lasi no conexion,apoi dupa ce alegi varianta de soft vezi ca ai un patratel unde bifezi dead phone,apoi dai refurbish,nu update.toata chestia e ca trebue sa urmezi niste pasi pe care ti-i arata acolo,adica scoti bateria din tel,introduci cablul usb,bagi bateria si apesi scurt pe butonul onSi exact asta am facut... Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 daca nu a mers la service cu el,se rezolva prin box cu cablu service Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Ai un mare tutorial aici:http://nokiarevolution.com/how-to-flash-your-nokia-device-via-phoenix-usb-dead-flashing/Daca nu reusesti mergi la un service ca il face pe cablu fbus. Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Eu l-am facut dupa tutorialul asta e exact ca in link Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Atunci mergi la service ca il fac pe cablu fbus.Acasa alte solutii nu prea sunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum