Vizitator kingora Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 as vrea sa stiu daca are cineva schema kit-ului de sonerie electronica de la iprs baneasa ( e de pe la 1980 ) . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Puneti o poza cu montajul !! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 sonerie electronica de la iprs baneasaNu-mi aduc aminte deloc despre vreo sonerie...Au fost vreo 2 sirene de salvare, generator morse, căţel elctronic şi un generator cu CDB400 ce putea să lucreze şi în domeniul audio.Dă-ne o poză, poate recunoaştem ceva.Poate găseşti aici ce vrei tu: http://qsl.ro/yo3ccc/O%20viata%20dedica ... AD047.html Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Te referi cumva la soneria de bicicleta aparuta pina prin '80 ? Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Prin anii '80 am fost la cineva care-si pusese un "catzel" electronic pe post de sonerie.Producea un sunet bizar, insa omu' era foarte mandru de "realizare"! Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Despre asta este vorba?Este intereasnt faptul ca prima versiune dateaza din '78 iar cel verde, cu aceeasi norma interna 194E (E este in plus...), este din 1981!!! Link spre comentariu
mitokadona Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 intr-adevar, a fost un kit IPRS prin anii "80 care se numea "SONERIE CANAR ELECTRONIC", era extrem de simpla si era cu un tranziztor cu germaniu EFT. Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Cred ca era asa ceva in kitul Electron-2, una mai am si eu prin sertare, confectionata de ceva firma, am avut-o sonerie de apartament ani de zile...foloseste transformator de iesire cu priza mediana... Link spre comentariu
jokerul verde Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 cred ca este sirena autosalvare...de aici...http://www.4shared.com/office/ma6w0DYL/ ... neasa.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum