yo9hnf Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Eu am luat ( nu de la ei ) , fratele mai mic al amplificatorului de mai sus, KJ898W8T. Specificatiile sunt aiurea, dar va zic ca nu are zgomot de fond deloc si se aude foarte bine ( si foarte puternic ). Eu ascult acum muzica la calculator pe o placa de sunet mai desteapta, format FLAC si se aude exceptional. Are in "coada" 2sk2558. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Dup? 2 ani jumate de com? a subiectului, ce leg?tur? mai e între posturi? Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 pai e.... de atunci pana acum mi-am incercat norocul si am luat un kit din ala. A mers perfect, chiar ireprosabil, protectiile functioneau, iar puterea era pe la un 2x150W@8 ohmi. Am zis ca functiona, pt ca dupa ce l-am vandut, posesorul s-a gandit dupa vreo 3 luni sa il puna in punte si l-a ars )) Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 ?i totu?i, v?d c? aici se dau r?spunsuri cu mare întîrziere... 1 lun?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum