aureliu67 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 buna ziua.As dori sa realizez un montaj pentru reprogramarea cipurilor de imprimanta Samsung.Din ce am gasit pe net nu se refera la Samsung SCX 4600.Cred ca cioul este S3CC921. Ar merge programatorul realizat pe 2 rezistente pe portul serial?Sau am inteles eu gresit? Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Da merge!............. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Daca conectez programatorul, pot sa descarc softul de pe un chip nou sau trebuie sa caut soft pe care sa il "torn" in cipul gol? Nu am gasit nimic pentru el free. Totul e online si cu plata. Am gasit doar in rusa si ceva engleza. Cateva sfaturi cum se face in romana va rog? Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Mai departe de descurci este un soft care are deja in el introduse acele crackuri pt cipul respectiv... Link spre comentariu
aureliu67 Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 unde gasesc softul? De cateva zile am gasit doar cu plata.. in jur de 40 dolari.. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Am gasit softuri care fac asta doar online (pt Samsung 4600). Exista altele care nu ma ajuta.. Din cate am vazut pe un cip contactele insasi difera.. fata de ce am gasit pe net..Plus ca nu mai sunt sigur nici de chip. Pe el am gasit scris 13 FGG, iar mai jos Q143. Ce cip o fi asta ca nu am gasit pe net nimic. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 nimeni nu are nici o idee?Daca am gasit pinii fiind scrisi pe cip pot incerca sa citesc cu orice soft hexul sau depinde de integrat? Link spre comentariu
aureliu67 Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Nimeni nu este curios cum se poate reseta un chip de genul asta?Ar fi util pt f multi utilizatori. Mai ales tinynd cont ca firmele acum vand imprimantele mai ieftin de cat costa ca sa scoata profitul din consumabile.. In special chipurile sunt o metoda de a impiedica reumplerea.. cred ca ar merita cercetata problema in ajutorul tuturor utilizatorilor de imprimante.. adica pt noi insine.. Link spre comentariu
maciupiciu Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Nimeni nu este curios cum se poate reseta un chip de genul asta?Ar fi util pt f multi utilizatori. Mai ales tinynd cont ca firmele acum vand imprimantele mai ieftin de cat costa ca sa scoata profitul din consumabile.. In special chipurile sunt o metoda de a impiedica reumplerea.. cred ca ar merita cercetata problema in ajutorul tuturor utilizatorilor de imprimante.. adica pt noi insine..din imaginile de pe www, reiese ca eeprom-ul este de tipul I2Cbanuiesc ca "smecheria" consta in adresa la care "raspunde", chip address-ul, asta fiind motivul pentru care nu poate fi citit cu un programator pentu seria 24Cxx. Link spre comentariu
Vizitator akonnn1990 Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 La imprimanta mea ii dau reset la eeprom ,nu stiu la cipul tau cum e ,dar la al meu resetez prin scurtcircuitarea a 2 pini la masa , am lipit un buton si l-am conectat intre masa si pini,lam montat la exterior ca sa nu mai fie nevoie sa desfac de fiecare data imprimanta !SI Gata nu mai am probleme ! Link spre comentariu
aureliu67 Postat Decembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Cea mai originala solutie pe care am auzit-o! La ce se conecteaza masa? La Vcc? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Cred ca SCL si SDA la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum