menthorul Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 mk 808 hdmi video la rca video şi audio ? cum...aş vrea să cumpăr un andoid tv : Mk 808 cu ieşire Hdmi, dar avînd deocamdată un tv clasic cu rca intrare video şi audio, mă gîndesc ce fel de convertoare sau adaptoare de cablu găsesc, preferabil în România..Android tv are ieşire HDMI cu video şi audio încorporate, tv meu are doar RCA intrarea video şi audio .Mulţumesc ! Link spre comentariu
dragos2009 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 nu se poate face conversia de la semnal digital la cel analog decat cu un aparat specializat in asa ceva care banuiesc ca nu e ieftin deloc Link spre comentariu
menthorul Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 se poate, nu neapărat foarte scumpe, depinde de buzunar...am comandat un convertor vga la svideo / video rca ceva pînă-n 120 de leicum ajung pînă-n Vga cu semnal video ?adaptor HDMI > DVI >VGAdar cum fac cu audio, cum îl extrag din HDMI ? oare cu un slitter de HDMI ?asta era întrebarea...Mulţumesc Dragoş ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum