lavynyu Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Eu cred ca sunt virusi de aceea stikurile fac probleme , nu este din cauza stikurilor cel putin la mine deoarece am 3 stikuri din care 2 sunt noi si in garantie si toate fac figuri cu formatarea ............................ Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Eu cred ca sunt virusi de aceea stikurile fac probleme , nu este din cauza stikurilor cel putin la mine deoarece am 3 stikuri din care 2 sunt noi si in garantie si toate fac figuri cu formatarea ............................Ai incercat programul atasat de mine? Nu ai reusit sa-l formatezi?Foarte posibil cu virusii, eu doar am incercat sa expun varianta care la mine a funtionat, singura din "N" programe testate. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Da am incercat si nu merge la formatare , oricum imi pun windows 7 nou si o sa vad dupa aceea ce surprize imi mai rezerva aceste stikuri , un lucru este sigur din cate am testat eu stikurile nu prezinta siguranta pt. informatii si mereu am probleme cu ele nu stiu de ce ! Link spre comentariu
tiritrobo Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Incearca domnule 7zip file manager-ul. Ala-i singurul ce poate vedea stick-uri virusate. Deschizi cu el fisierele de pe stick, le copii si gata. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 am avut si eu virusi de genu, iti baga un autorun hide, care iti infecteaza instanteneu orice device introdus, singura solutie pe care am gasit-o eu a fost salvare datelor pe mediu optic si formatarea tuturor mediilor de stocare; cu datele am avut noroc pentru ca dupa ce mi-a crapat de 1xhdd-ul de 640gb am ales sa nu mai pastrez date importante si sa folosesc un hdd de 120 care si ala e aproape gol Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum