Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB stick Defect

strombi

Postări Recomandate

Eu cred ca sunt virusi de aceea stikurile fac probleme , nu este din cauza stikurilor cel putin la mine deoarece am 3 stikuri din care 2 sunt noi si in garantie si toate fac figuri cu formatarea ............................

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lavynyu

4

• strombi

4

• GeoMar

3

• tiritrobo

2

Top autori în acest subiect

Eu cred ca sunt virusi de aceea stikurile fac probleme , nu este din cauza stikurilor cel putin la mine deoarece am 3 stikuri din care 2 sunt noi si in garantie si toate fac figuri cu formatarea ............................

Ai incercat programul atasat de mine? Nu ai reusit sa-l formatezi?

Foarte posibil cu virusii, eu doar am incercat sa expun varianta care la mine a funtionat, singura din "N" programe testate.

Link spre comentariu

Da am incercat si nu merge la formatare , oricum imi pun windows 7 nou si o sa vad dupa aceea ce surprize imi mai rezerva aceste stikuri , un lucru este sigur din cate am testat eu stikurile nu prezinta siguranta pt. informatii si mereu am probleme cu ele nu stiu de ce !

Link spre comentariu

am avut si eu virusi de genu, iti baga un autorun hide, care iti infecteaza instanteneu orice device introdus, singura solutie pe care am gasit-o eu a fost salvare datelor pe mediu optic si formatarea tuturor mediilor de stocare; cu datele am avut noroc pentru ca dupa ce mi-a crapat de 1xhdd-ul de 640gb am ales sa nu mai pastrez date importante si sa folosesc un hdd de 120 care si ala e aproape gol :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări