strombi Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Am un stick ADATA de 16GB care la conectare in usb imi apare pe monitor format disk il formatez zice ca a fost formatat cu succes dublu click pe el sa il accesez,imi zice iara format disk si tot asa la nesfarsit,la click dreapta propietati imi zice ca e sub format RAW. Se mai poate face ceva cu el sau merge la gunoi? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Cauta pe net HP USB TOOL. Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 in HP USB TOOL cand vreau sa il formatez imi zice: Devaice media is write-protected. mentionez ca nu are nici un comutator pe el nici pe PCB nu are. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Ce windows folosesti ? xp sau 7 ? Trebuie sa ne dai mai multe detalii sa stim , de ex. : daca a dost functional inainte si daca ai incercat pe alt pc sa vezi daca tot asa se intampla cu formatarea ! In orice caz trebuie sa il formatezi in ntfs altfel la unele informatii precum formatul iso mai mare de 3-4 giga parca nu il poti incarca ! Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Folosesc windows 7 stickul a mers perfect pana a fost formatat odata in windows 7 cu click dreapta format.Ma intereseaza sa il fac functional. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Incearca sa-l formatezi dintr-un mediu linux, de multe ori din linux se rezolva multe chestii de acest gen. Poti folosi un cd bootabil in modul "live cd", nu e nevoie sa instalezi nimic pe hard-disk. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 in HP USB TOOL cand vreau sa il formatez imi zice: Devaice media is write-protected. mentionez ca nu are nici un comutator pe el nici pe PCB nu are.Incearca programul atasat mai jos.Am avut si eu probleme cu un stick de 4Gb, pe Win7 64 biti, imi aparea mereu "Device media is write-protected",cu toate ca nu avea buton pentru asa ceva. Dupa multe cautari pe "Gogu", testari-diverse programe dedicate pentru asa ceva, nu am reusit sa-l formatez decat cu acest program. Nu se mai poate sterge, copia, formata. Acum merge "brici". Succes. [attachment=0]thumbscrew.usb-write-protect.rar[/attachment] Link spre comentariu
japan Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Buna ziua. Ca sa nu mai deschid un subiect nou, am si eu un usb de 4 gb tot la fel in format RAW. Cere formatare si aproape de sfarsit spune ca nu poate sa fie finalizata formatarea. HP USB TOOL am incercat si nu a vrut nimic. Se mai poate rezolva ceva sau il fac breloc la cheie. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Ce incredere mai poti avea intr-un astfel de mediu de stocare? Ok, reusesti sa il formatezi, copiezi pe el poze sau fisiere importante, ajungi cu el la destinatie si constati ca nu mai merge. Iti dai seama ca, impins de necuratul de la spate, ai sters si originalele de pe calculator. Urmeaza sa pomenesti toti sfintii si ne-sfintii ca ti-ai pierdut datele pe un rahat de stick de 30-40 lei. Merita? Parerea mea este ca atunci cand apar astfel de probleme la un stick, acesta sa se indrepte frumusel spre un ciocan. Restul se intelege de la sine. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Instalati 7-zip si apoi folositi 7-zip file manager-ul pentru a rezolva problema. Link spre comentariu
porscheg Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Parerea mea este ca atunci cand apar astfel de probleme la un stick, acesta sa se indrepte frumusel spre un ciocan. Restul se intelege de la sine.Cea mai corecta idee de depanare pentru un stick Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 in HP USB TOOL cand vreau sa il formatez imi zice: Devaice media is write-protected. mentionez ca nu are nici un comutator pe el nici pe PCB nu are.Incearca programul atasat mai jos.Am avut si eu probleme cu un stick de 4Gb, pe Win7 64 biti, imi aparea mereu "Device media is write-protected",cu toate ca nu avea buton pentru asa ceva. Dupa multe cautari pe "Gogu", testari-diverse programe dedicate pentru asa ceva, nu am reusit sa-l formatez decat cu acest program. Nu se mai poate sterge, copia, formata. Acum merge "brici". Succes. [attachment=0]thumbscrew.usb-write-protect.rar[/attachment] La mine nu merge programelul asta de nici o culoare si oricum alte programe mai serioase pt. usb stickuri nu sunt ????????????? Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 Nici la mine nu ruleaza la dublu click pe el nu apare nimic. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Atentie in bara langa ceas! trebuie sa fie un icon Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Asa cum a scris colegul mai sus, apare jos in bara, langa ceas. NU ruleaza cu o interfata grafica ca orice program. Dai click dreapta pe iconita si selectezi ca sa NU fie cu acel semn rosu (un cerc barat), adica sa fie "Make USB Read Only". Daca apare semnul rosu scrie "Make USB Writeable". Aceste doua functii, se schima cu click stanga pe ce apare scris la click dreapta pe iconita. Dupa aceea poti sterge, formata stick-ul. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum