Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema AKAY AA1175

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEy

4

• remus68

2

Top autori în acest subiect

multumesc mult pasta o am si eu si nu prea se potriveste ( nu corespunde partea de 110/230v) japonezi au facut selectia din primar cu sigurante fuzibile. aici este problema masurind valoarea ohmica a infasurarilor 0,110,230.240. nu am reusit sa gasesc logica lor de a functiona la norma euro 230vsau de fapt trafo are spire in scurt( sau ars)oricum VA multumesc MULT.Dupa remediere postez rezultatatul.

Link spre comentariu

Ideal ar fi ca sigurantele sa fie plasate in pozitia F3-240V. Poti masura separat rezistenta infasurarilor din primar la cele doua trafo daca se scot ambele sigurante. Posteaza ce valori ai gasit in sectiunile 0-110, 0-220, 0-240 in primarul fiecarui trafo.In functionare, la selectarea tensiunii de alimentare se schimba SIMULTAN cele doua sigurante in pozitii omoloage; de exemplu pentru 240Vca trebuie amindoua sigurantele plasate in pozitia F3-1, respectiv F3-2. Primarele celor doua trafo se conecteaza in paralel la retea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări