ALEy Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Va rog schema de alimentare akai AA1175 cea cu doua transformatoare.( cineva a deconectat electric cele doua traf. si amplitunerul este al medicului ONCOLOG) va rog am obligatii ! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Schema de la Akai AA1175 si AA1200. Alimentarea e in pagina a 4-a. Link spre comentariu
ALEy Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 multumesc mult pasta o am si eu si nu prea se potriveste ( nu corespunde partea de 110/230v) japonezi au facut selectia din primar cu sigurante fuzibile. aici este problema masurind valoarea ohmica a infasurarilor 0,110,230.240. nu am reusit sa gasesc logica lor de a functiona la norma euro 230vsau de fapt trafo are spire in scurt( sau ars)oricum VA multumesc MULT.Dupa remediere postez rezultatatul. Link spre comentariu
ALEy Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Da, am gasit logica in schema data; cea pe care o aveam nu cuprindea si cele doua transf.Va multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Ideal ar fi ca sigurantele sa fie plasate in pozitia F3-240V. Poti masura separat rezistenta infasurarilor din primar la cele doua trafo daca se scot ambele sigurante. Posteaza ce valori ai gasit in sectiunile 0-110, 0-220, 0-240 in primarul fiecarui trafo.In functionare, la selectarea tensiunii de alimentare se schimba SIMULTAN cele doua sigurante in pozitii omoloage; de exemplu pentru 240Vca trebuie amindoua sigurantele plasate in pozitia F3-1, respectiv F3-2. Primarele celor doua trafo se conecteaza in paralel la retea. Link spre comentariu
ALEy Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 multumesc da ideal este (recomandar sa lucrez cu 240V ca)Asa am sa fac !multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum