Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP-15W ( incinta )...cateva detali si putin ajutor :)

Extasy2525

Postări Recomandate

Am luat 2 difuzoare HP-15W si cu caracteristicile difuzorului specificate pe site la poweraudio am calculat incinta cu WinISD mia iesit ceva de genul asta : W=45 cm , H=100 cm , D=60 cm ( putin rotunjite masuratorile), acordata la 30.79Hz.....intrebarea mea este....sunt bune masuratorile pe care le am sau mai trebuie modificate? btw cutia este cu bass reflex, iar gaurile nu leam gasit de 10cm diametru si am luat unele de 12cm...sper ca sunt bune :).......intreb asta pt ca am observat la alti care siau facut incinta cu acest difuzor parea mai mica.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• Extasy2525

2

• radue

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ok mersi mult pt explicatie....ca la mine in programul de calculat imi da 345L incinta.....o sa ii recalculez dimensiunile pt vreo 85L.....dar despre gaura de bass reflex de 12 cm ce parere ai ? imi este buna?

Link spre comentariu

e mult prea mare...ceea ce iti recomanda winisd-ul, e cat un frigider, chiar un pic mai mare...iti recomand fie faci o incinta cum iti zice nexus, fie faci o incinta mai amre, dar care sa nu depaseasca 100L volumul interior net...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări