Extasy2525 Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Am luat 2 difuzoare HP-15W si cu caracteristicile difuzorului specificate pe site la poweraudio am calculat incinta cu WinISD mia iesit ceva de genul asta : W=45 cm , H=100 cm , D=60 cm ( putin rotunjite masuratorile), acordata la 30.79Hz.....intrebarea mea este....sunt bune masuratorile pe care le am sau mai trebuie modificate? btw cutia este cu bass reflex, iar gaurile nu leam gasit de 10cm diametru si am luat unele de 12cm...sper ca sunt bune .......intreb asta pt ca am observat la alti care siau facut incinta cu acest difuzor parea mai mica..... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 o incinta buna pt fullrange cu hp-15W este una de 70 litri acordata la 50Hz sau 80-90 litri acordata la 42-45 Hz Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 12, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2006 ok mersi mult pt explicatie....ca la mine in programul de calculat imi da 345L incinta.....o sa ii recalculez dimensiunile pt vreo 85L.....dar despre gaura de bass reflex de 12 cm ce parere ai ? imi este buna? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 e mult prea mare...ceea ce iti recomanda winisd-ul, e cat un frigider, chiar un pic mai mare...iti recomand fie faci o incinta cum iti zice nexus, fie faci o incinta mai amre, dar care sa nu depaseasca 100L volumul interior net... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 12cm e ok dar atentie sa obtii acordajul corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum