tomaur Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 salutare tuturor,am si eu mare nevoie de o schema buna de sursa pentru un led de putere 70w ,daca este posibil cu componente recuperate din surse de pc...multumesc anticipat de ajutor ..toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Un pdf al led-ului,ceva date despre el. Exemplu de alimentator .Vad ca are mai multe variante de iesiri. http://www1.futureelectronics.com/doc/R ... 5-FULL.pdf Aici este un led de 33V http://www.lightplan.com.hk/Lightplan/7 ... 110325.pdf Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 ledul este dintr-un proiector,are 7 randuri (puse in paralel) de cate 10leduri de 1w inseriate , mi-ar trebui o sursa de 36vcc 70w ,bineinteles de la 220vac. daca ar fi cu ceva uc3842 sau tl494. ceva mai simplu de realizat...multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Daca ai mai urmarit poatarile mele poate ai observat ca sant adeptul(de prea multa lene) al modificarii surselor atx cu tl494 pt f multe aplicatii.Plec de la un dat constructiv:traful are deja 2 infasurari de 5v si 2 de 12vPe inf de 12v se pot obt 20v cu redresare cu priza sau 40v cu redresare punte.Pe inf de 5v,la fel se pot obtine 9v de curent mare cu priza sau 18v de curent mare in punte.Se poate face si combinatie de redresare 20v pe + si de 9v pe minus,deci un 29v de curent relativ mare.Pt aplicatia de led se poate folosi inf de 12v cu redresare in punte.Sigur,ca generator de curent.Si daca schema este multumitoare oricine poate modifica traful daca considera o imbunatatire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum