Vizitator m.technik Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Vreau sa ajut pe cineva cu sonorizarea la un party insa am o mica frica sa spun asa pentru ca boxele mele nu au mai stat in functiune vreo 10 ore in continu.Intrebarea este: daca difuzorul se aude bine, am motive de ingrijorare? (se aude bine insa excursia destul de mare, dar fara a distorsiona) Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 ce boxe ai? nu garanteaza nimeni ca nu se vor distruge la puteri mari chiar daca se aud bine Link spre comentariu
Vizitator m.technik Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Eltax Concept 400. Astea sunt boxele. Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Vorba lui FIXVID nu iti poate garanta nimeni, nimic dar...totusi asa ca idee...nu ai de ce sa-ti faci griji odata ce ,,respecti'' difuzoru....la un chef nu difuzoru e in pericol ci amplificatoru care se incalzeste; evident ca se incalzeste si difuzoru dar daca nu se chinuie nu cred ca are nimic.Ce intelegi prin a respecta difuzoru ?Simplu..inainte de chef te uiti pana la ce putere rezista difuzoru fara a intra in distorsiuni..si pana la acea putere il duci la chef (nu mai mult)...il poti duce si mai mult cum se intampla la 80 % din chefuri dar riscurile cresc in acel moment de al strica.P.S un dif se poate strica oricand...depinde foarte mult de amplificare si de faptul sa-i cunosti limitele. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 il poti duce si mai mulr, dar nu pentru perioade lungi de timp, deci perioade scurte..de ex daca e un majorat atunc cand canta la multi ani poti sa-l duci in zona cu distorsiuni ( nu ma intelegeti gresit, bineinteles asta nu inseamna deloc sa sari calcul ), dar daca nu te poti abtine sa-l dai mai incet atunci asculta-l pe extrem :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator m.technik Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Oricum nu e vorba sa se ajunga pana la distorsiuni, chiar si cand sunt ametit sunt stresat de ele.Mie de excursie imi era frica sa zic asa, ca este destul de mare (sau poate asa mi se pare mie :rolleyes:)Rolling eyes)pentru difuzoare relativ mici (8"). Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Cursa la un dif de 8" poate fi si de peste 2 cm....Riscuri exista...cum ziceam..trebuie sa-ti cunosti scula....trebuie experimentat...vazut...eu dupa 1-2 saptamani mi-am dat seama cat duce un dif chinezerie pro west (maxim 1-2 cm cursa..la 2 deja nu se mai aude clar bassu). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum