Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frezare MDF

maverik_ro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

5

• laurex

4

• worker

2

• tinel

1

Top autori în acest subiect

Hmm...solutii sunt mai multe. Ideea e sa rezoolvi problema la costuri cat mai mici. O freza din aia speciala e scumpa. CNC - nu mai zic. SI totusi exista o solutie simpla, care nu presupune cheltuieli suplimentare, solutie pe care am aplicat-o eu aici:

http://www.diy-audio.ro/boxe/compleo.html

http://www.diy-audio.ro/boxe/compleo-center.html

Am sa caut niste imagini si voi reveni cu solutia !!!

Link spre comentariu

Metota dupa care am frezat eu a fost cea dupa sablon. Sablonul este mai greu de facut, pentru ca trebuie sa fie executat cat mai bine (orice imperfectiune a sablonului se va regasi si in decupaj) si trebuie luat in calcul diametrul inelului de copiere si diametrul frezei. Spor la treaba!

Link spre comentariu

Azi am demontat un flex si am umblat la rulmenti.Brusc,m-a traznit ideea: sunt rulmenti la sculele astea cu diametru interior de 8mm,am luat unul si l-am introbagat pe coada la o freza si intra.Gata cu cumparatul,se poate confectiona freza aia si altele cu rulment sus.Da, ii mai ia din lungimea cozii,dar ramane 2/3,minim recomandat de producator pentru prindere in penseta.Cred ca diametrul exterior e suficient de mic pentru forma difurile alea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări