paulus Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Are cineva schema electronica dela incarcatorul pentru acumulatori surubelnita Bosch GSR 12 v Proffesional? Se poate face in regim DIY?Multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Nu am schema , dar merge un incarcator universal 12V / 3A. Link spre comentariu
tinel Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Schema e destul de greu de gasit,nu pt. ca ar fi mare inginerie de ea ,dar e ,,secretizata'' ,in sensul ca CI din incarcator e marcat cu un cod specific ,care nu se gaseste pe net.Eu am gasit schema aproximativa pe un site rusesc. Mai poti incerca sa cauti incarcator original prin targuri sau pe ok...zii .Eu am luat unul perfect functional din targ cu 50 de lei. Link spre comentariu
Vizitator misumacovei Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 imi poti da si mie scnema aia pt.incarcator bosch? Link spre comentariu
tinel Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Trimite-mi emailul tau ,ca nu pot s-o pun pe forum sau s-o atasez in MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum