Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

flashplayer

Vizitator ady1

Postări Recomandate

ce varianta sa utilizez pe un p4 de2.4ghz 512ddr video 32mb ptr a viziona youtube bine(full screen fara pb) am winxp2 instalat,mai vechi.eventual o recomandare si de windows va rog.multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Copak

1

• wally_gatter

1

• lavynyu

1

• mastodontu

1

Top autori în acest subiect

Buna!Daca doriti sa ruleze Youtube fara probleme,in primul rand inlocuiti placa video,puneti-i unul mai mare,de preferat 128 Mb,sau mai mare...Flash player merge ultimul la configuratia asta (cu placa video inlocuita).Succes,Copak.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ar trebui sa incerci versiuni mai vechi de flash player , dar nu prea cred sa-ti mai deschida continuturi noi.. cel mai bine schimbi "calculatorul" ca sa fie in pas cu vremurile..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ce varianta sa utilizez pe un p4 de2.4ghz 512ddr video 32mb ptr a viziona youtube bine(full screen fara pb) am winxp2 instalat,mai vechi.eventual o recomandare si de windows va rog.multumesc anticipat!

in cazul in care reinstalezi windows-ul saptamanal, da o sa mearga. au dreptate colegii, alt calculator, gata cu bunicutele
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări