Vizitator ady1 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 ce varianta sa utilizez pe un p4 de2.4ghz 512ddr video 32mb ptr a viziona youtube bine(full screen fara pb) am winxp2 instalat,mai vechi.eventual o recomandare si de windows va rog.multumesc anticipat! Link spre comentariu
Copak Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Buna!Daca doriti sa ruleze Youtube fara probleme,in primul rand inlocuiti placa video,puneti-i unul mai mare,de preferat 128 Mb,sau mai mare...Flash player merge ultimul la configuratia asta (cu placa video inlocuita).Succes,Copak. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 ar trebui sa incerci versiuni mai vechi de flash player , dar nu prea cred sa-ti mai deschida continuturi noi.. cel mai bine schimbi "calculatorul" ca sa fie in pas cu vremurile.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Cea mai ieftina varianta o placa video de 128 mb. .......................... Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 ce varianta sa utilizez pe un p4 de2.4ghz 512ddr video 32mb ptr a viziona youtube bine(full screen fara pb) am winxp2 instalat,mai vechi.eventual o recomandare si de windows va rog.multumesc anticipat!in cazul in care reinstalezi windows-ul saptamanal, da o sa mearga. au dreptate colegii, alt calculator, gata cu bunicutele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum