Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mixer cu amplificator ars

Vizitator petrysorr2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Identifica iesirile din driver spre finali si cel putin pinii de alimentare apoi posteaza la ce terminale sint aceste conexiuni.

Mixerul este o clona chinezeasca a mixerului PMX-420 produs de firma americana Nady. Daca e sa ne luam dupa ce scrie acolo, ampliful ar fi cu bipolari.

"*Fan-cooled, bipolar amplifier" ... dar nu poti sti ce a modificat chinezu'.

http://www.nady.com/pmx420.html

Link spre comentariu

Din cate vad in acele imagini driverele ar avea alimentarile direct din tensiunile principale, -Vcc la pin 1, +Vcc la pin 11, masa la pin 6 si iesire la pin 9, e posibil sa existe echivalenti. Pe de alta parte legat de finali, e posibil sa fie si bipolari numai ca comanda a cate 2 perechi de finali fara prefinal printr-o rezistenta asa fragila mi se pare o ideie nu tocmai stralucita, pe langa asta si lipsa rezistentelor de emitor iarasi nu-i tocmai ok pentru mai multe perechi de bipolari, pe asta mi-am bazat supozitia ca ar fi totusi vorba de mosfet... oricum asta are mai putina importanta, tipul finalilor poate fi usor dedus odata ce driverul a fost identificat.

Link spre comentariu
Vizitator petrysorr2006

scriu asa mai pe romaneste. o sa postez si o poza, am verificat la driverul din stanga, pentru tranzistorii 1,2,3,4, cred ca asta e un canal. am observat ca celalalt driver vine invers, asa am vazut pe placa ca are o linie groasa pusa invers. pini:1- minus2-la primii 2 tranzistori pinii din dreapta, la tranz 3,4 pinul drept si mijloc3-trece printr-o dioda si un rezistor la pinii din stanga tranz 1,25-pinii din dreapta tranz 3,46-minus7-trece printr-un condensator la pinul 2 al driverului si printr-o rezistenta la primii 2 tranzistori, la pinii din dreapta si la tranzistorii 3,4 la pinii din dreapta si mijloc9-la tranzistorii 3,4 printr-o rezistenta si o dioda10-printr-o rezistenta la pinul 6 al driverului11-minusnumaratoarea am inceput-o de la stanga la dreapta pentru pinii de la tranzistori si driver

post-74453-139829580189_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator petrysorr2006

daca stie cineva sa ma ajute cu efectele astea la mixer. nu-i dau de cap. are un variator in trepte si un ecran mic, invart de el, apare pe ecran 1,2,3..., C,D,E.. dar nici un efect. si mai are efect send si return, 2 mufe jack 6,3. trebuie sa il conectez la alt procesor de efecte? din cate am vazut pe net ar trebui sa aiba 16 efecte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări