homer Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 http://s017.radikal.ru/i413/1201/a4/3d7b2012566f.jpg Cum se dezlipeste protectia aia de plastic ce este deasupra la integrat ? M-am uitat peste tot si n-am gasit nimic informatii despre asta. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 De ce ai vrea sa faci asta?Nu prea se poate (in regim de amator) fara sa distrugi cablajul sau circuitul integrat de sub el (sau ambele). Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 E o rasina speciala cu punct înalt de topire.Practic , nu ai cum fara distrugerea integratului. Link spre comentariu
homer Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Ok. Deci daca s-a stricat IC-ul de sub acea capsula nu prea se mai poate nimic.Nu se poate face nimic nici in regim profesional? Nu exista solutii ? Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Cand am zis ca in regim de amator nu se poate, ma refeream ca in laborator, cu microscoape si freze de precizie, se poate indeparta rasina aia pentru a se studia cipul (cu costuri foarte mari, bineinteles) in scopul ingineriei inverse.Evident ca nu mai ai ce sa ii faci daca s-a stricat. Cipurile "on-board" sunt de cele mai multe ori proiectate dupa anumite cerinte si nu prea ai cum sa gasesti piese de rezerva. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Ce facea jucaria aia ? Link spre comentariu
homer Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Era un ceas cu radio. Nu era chiar asa mare paguba, eram doar curios daca se poate face ceva ca m-am intalnit de mai multe ori cu acesta rasina de protectie si nu stiam ce e cu ea. Multumesc pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Era un ceas cu radioIn imaginea postata de tine e un multimetru, nu ceas cu radio. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 probabil poza este la intamplare, demonstrativa. chiar daca indepartezi rasina aia tot nu ai ce sa ii faci, doar chinezul stie ce e sub scuipatul ala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum