dem3ntor Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Salut!Nu prea stiu unde sa postez, la ce sectiune, sper ca am nimerit-o!Am un display de la o pompa peco, care nu mai afiseaza bine, in sensul ca au disparut cateva segmente.Persoana ca mi l-a dat este un amic care mestereste pe la pompele astea.pe placa sunt 3 IC-uri despre care nu prea am gasit nimic pe goagle.pe ele este scris asa: 0516SAK MEG9L07X071 iar ca producator AMSIntentia mea era sa le alimentez pe masa sa vad daca este vre-un contact imperfect la display-e.Aveti idee daca pot relipi, si cu ce, aceste displaye?Mulumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Se poate rezolva elegant problema prin lipire cu o statie de lipit in infrarosu . Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 am doar statie cu aer cald.problema este ca nu stiu daca e dezlipit de pe placa sau de pe display. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Nu incerca cu statia de aer cald.Apeleaza la cineva care are infrarosu.Alimenteaza modulul si preseaza usor ca sa vezi unde'i ... buba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum