Vizitator mayrose2013 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am un sistem home-cinema de la Phillips pe care l-am primit de la cineva care l-a folosit prin Spania.A avut niste probleme de la inceput,in sensul ca nu citea nici un fel de dvd-uri,originale sau nu.Citeste numai cd-uri cu desene animate ce-i pun fiului meu sa se uite.Dar problema e ca acum nu mai citeste deloc,nici un fel de cd.Ce Dzeu sa-i fac? Link spre comentariu
raileanu florin Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 verifica folia poate e intrerupta mai sterge laserul Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Curata lentila , verifica daca motorul intra in turatie , ... Link spre comentariu
Vizitator mayrose2013 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 L-am desfacut chiar azi,i-am sters si lentila,l-am suflat de praf,la motor nu stiu,nu ma pricep.Eu am pus cd-ul in el,asa desfacut cum era si i-am dat drumul.Prostia ceea cu lentila nici nu se misca,numai clipeste de doua ori si gata,imi apare pe display "no disc". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum