Vizitator bogdanComan29 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Va salut.imi puteti spune si mie daca mai am vreo sansa sa rebobinez un senzor de nivel gpl de 0-90 ohm?Respectivul cand i l-a dat jos de pe butelie a tras de el si i-a rupt un firisor care pleca din el.A mai ramas doar un fir.Din acest senzor pleca din el 2 fire.Se mai poate rebobina sau aleluia? Senzorul este acesta: http://www.lpgonderdelenshop.nl/Sensor- ... lo-Tankuhr Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Se poate rebobina . Debobinezi , numeri spirele , vezi ce sectiune are sarma si ... rebobinezi. Daca nu , cumpara un Senzor nivel AC WPG2 90G set - 65 ron. Senzor (90 Ω growing) - ieșire rezistenta crescătoare 0 Ω - rezervor gol ... 90 Ω - rezervor plin Conține senzorul de nivel, cablajul aferent si 2 buc. șuruburi de fixare Compatibil cu comutatorul Tamona, BRC Bristol, BRC Elegant, Stefanelli (0-90), si cu sistemele CSL, Stag100, Stag200, Stag300, Stag4, AGR Link spre comentariu
Vizitator bogdanComan29 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 nope nu merge.Mie imi trebuie exact acelasi senzor.Este de tip livello MS (Olandez) .Nu pot sa pun unu generic de 90 ohm pt ca nu sunt compatibile cu multivalva.Trebuie sa fie piese imperecheate ca sa functioneze nivelu de gpl corect. L-am gasit pe internet.Asta este: http://www.schramifa.com/index.php?id=uk&pid=2 Pe cesuletul meu asta scrie: schramifa holland Cu o mica precizare ca al meu este modelul vechi cu infasurare de sarma,nu are electronica sub el ca acesta nou.Cesuletul l-am desfacut si nu pare sarmulita aia infasurata intrerupta...dar nu stiu sa-l rebobinez.Tipul meu de senzor este model vechi cel cu acel capacel alb cu surubel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum