dsa1951 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Salutare tuturor, V-as ruga sa ma ajutati cu niste detalii constructive pentru un trafo iesire ce utilizeaza lampa ELL80, (sectiune miez, nr. spire primar/secundar, sectiuni conductoare primar/secundar, etc.).Multumesc anticipat. Link spre comentariu
THOMAS Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Salutare tuturor, V-as ruga sa ma ajutati cu niste detalii constructive pentru un trafo iesire ce utilizeaza lampa ELL80, (sectiune miez, nr. spire primar/secundar, sectiuni conductoare primar/secundar, etc.). Multumesc anticipat. V-am calculat un transformator de iesire pentru un PP cu ELL80,in cazul unui SE cu cate un tub din balon,Ra=10K,in cazul cand utilizati ambele tuburi din balon in paralel pentru un SE,Ra=5K cu numarul de spire calculat corespunzator. Pentru un final PP cu tubul ELL80,Raa=10K. In desen aveti datele constructive pentru acest traf. schema pentru un SE stereo (2X3W) cu ELL80: schema pentru un PP (8.5W) cu ELL80: Link spre comentariu
dsa1951 Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Dle Lazaroiu, va multumesc foarte mult pentru amabilitate si promptitudine.Am o problema insa cu vizualizarea imaginilor si anume ca nu pot sa le maresc. Oare de ce? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 De ce nu ............................. ? Link spre comentariu
dsa1951 Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Pentru ca oridecate ori dau click pe ele, raman in continuare mici, mici, mici. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Incercati alt browser sau folositi optiunea "deschide in pagina/tab nou"... Vreti sa reparati un radio existent, sau de ce ELL80? E o lampa scumpa si rara...e pacat sa folositi asa ceva intr-un amplif de casa...din cate stiu e echivalent cu doua EL95...puteti cauta o pereche de trafuri existente pentru EL95 daca despre un radio e vorba... ...sau incercati linkurile astea daca tot nu merge cum am spus mai sus: http://s3.postimage.org/p71z6i6wz/OT_PP_ELL80.png http://postimage.org/image/o5e7w3sm1/ http://postimage.org/image/lmkxtvlbd/ Link spre comentariu
dsa1951 Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Mulltumesc dle Carageae, acum pot vizualiza pozele normal. Anul trecut in toamna, am luat din targ o placuta care are pe ea aceasta lampa. M-am gandit ca daca tot o am, sa-ncerc sa o pun la treaba. Cel de la care am luato, mi-a zis ca este dintr-un magnetofon (crede ca nemtesc). Imi pare rau ca nu am luat de la el si potentiometrii dublii cu butoanele aflate pe ei. Oricum a cerut niste sume modice pe ele (erau trei bucati). Pe placa am dat 5 lei.Stima tuturor. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Hm...la cat o sa coste realizarea trafurilor de iesire nu prea merita...am banuit eu ceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum