Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator Fm vs. adaptor tip caseta

Alexxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alexxx

2

• ionut20

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai bun decat casata sau modulator fm, si mult mai ieftina e metoda folosita de mine la RC-ul meu, si anume: cablu ecranat stereo, la un capat mufa Jack 3.5, celalalt capat al cablului, lipit pr placa casetofolui, la iesirea din preamplificatorul de cap magnetic :) . La aceast cablu se adauga o caseta goala, fara banda, care are scopul de a fenta RC-ul sa comute pe caseta.Bafta.PS. daca chiar nu poti intervenii in casetofon, iti recomand varianta cu caseta adaptoare, nu cu modulator.

Link spre comentariu

pai eu am incercat si varianta cu caseta adaptoare, si cu modulator, si cu varianta home made, si aceasta din urma ofera cea mai buna fidelitate, dar daca nu vrei sa intervii in casetofon, iti recomand o caseta adaptoare care este si mai ieftina si ofera si fidelitate mai mare decat un modulator, singurul dezavantaj e cablul :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări