ozn_87 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Salut , am si eu o problema la cu laptopul Apple Macbook , problema este cu luminozitatea display-ului ,mai exact spus nu se aprinde ledurile din display...la-m desfacut si am gasit o pata de oxid pe niste piese la care lam curatat cu alcool si vad ca defectiunea presista, mentionez ca piesele nu sunt afectate , ce este de facut? multumesc Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 eu cand nu le dau de cap, caut o alimentare leg acolo, iar controlul de on/off il fac cu un optocuplor alimentat de la usb Link spre comentariu
ozn_87 Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Ma poti ajuta cu o mica schema ,legaturile care vin de la led? multumesc Link spre comentariu
ozn_87 Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Un documentariu cu functionarea display-ului cu led are cineva? Mar interesa comanda lor mai mult ! multumesc Link spre comentariu
ozn_87 Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Bun , am cautat cum zici tu george ,problema este urmatoarea tensiunele la laptopul acest nu depaseste de 12v ,la care am considerat ca displayul are ledurile arse de nu se aprind, de unde ca ele se aprind la 20v ,incredibil! o modalitate de alimenta ledurile ? Cum fac? Nu am de unde sa iau 20v! multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum