Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TA8210

Vizitator ender644

Postări Recomandate

Vizitator ender644

Am un amplificator TA8210 de 2x22W care se alimenteaza intre 9 si 18V (tip 13V) si consuma un curent de 6A. Am o sursa de calculator de 200W (alta decat cea din calculator, ca am auzit ca aia baga paraziti). Vreau sa alimentez amplificatorul de la sursa aia. Am inteles ca trebuie facute niste modificari - vrea cineva sa-mi explice si mie care sunt alea? Nu prea am mare treaba cu domeniul asta, ca nu am mai facut niciodata asa ceva, asa ca luati-ma ca pe: :shock: . Va rog daca puteti sa-mi explicati de asemenea ce trebuie ecranat si cum se face asta. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

1

• margarit2001

1

• Jules00

1

Pai la tine ar merge din prima nu trebuie modificari !! Numai in cazul in care vrei sa modifici tensiunea de iesire a surse te apuci de modificari ! Pune ampliful si roaga-te sa nu ai brum :roll:

Link spre comentariu

eu am facut acest amplificator de nu stiu cate orisingura problema sunt oscilatiile;daca ai pus toate comp. de valori bune e totul okcat despre surse ....eu am una de 200w de probe si merge Ok -nici un fashit nici un brum nimikmai mult am facut un amplif cu ta8210 si l-am bagat intr-o cutie de cdromsi bineinteles am alimentat din sursa pc-ului(350w) si a fost totul OK merge si acu dupa un an :)))

Link spre comentariu
Vizitator ender644

Amplificatorul meu e cumparat, deci cred eu ca nu e problema cu piesele din el... Sursa la care vreau sa-l alimentez e de 200W si nu e cea a calculatorului, deci cred eu ca sunt sanse sa nu apara paraziti....Merci mult! Bafta!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Apropo de TA8210. Am alimentat candva un amp din asta de la o sursa de LCD ce debita 12 si 5V. La putere maxima (pe 4ohmi) sursa nu intra in scurt dar ajungea pe la 10-10,5V. Sunetul era satisfacator, neavand fasaituri de la sursa in comutatie. In concluzie, se poate lega cam la orice sursa de alimentare montajul cu TA8210.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări