zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Cine spune ca amplificatorul trebuie sa aibe putere mai mica decat pot sa duca boxele - in opinia mea este un idiot care habar nu are de electroacustica. Eu as prefera sa am de 10X mai multa putere la amplif decat pot sa duca boxele.Ţi-ai dat doctoratul în acest domeniu şi nu am aflat încă? Puţin bun simţ te-ar ajuta mai mult în viaţă. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Mai baiatule, care e problema ta? Te simti vizat de raspunsul meu ? Daca DA - probabil asa si e.Lasa tu sfaturile legate de viata, pana la urma suntem pe un forum tehnic - nu la "Ce se intampla doctore ?" Aici nu prea e loc de interpretari.Si.... da, poate chiar mi-am dat doctoratul in electroacustica. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Dacă sîntem pe un forum tehnic, arată o diplomă, brevet, atestat... ceva care să confirme ce spui. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Dacă sîntem pe un forum tehnic, arată o diplomă, brevet, atestat... ceva care să confirme ce spui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum