validae Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un sfat privind reumplerea cartusului de toner Canon 725.Folosesc intensiv aceasta imprimanta si mi s-a urat sa ma tot duc la firme de refill.As vrea sa o incarc acasa, dar nu am mai facut asta si n-as vrea sa stric cartusul, cel mai ieftin compatibil e vre-o 80 lei.Dupa ultima reumplere, apar linii subtiri de toner pe hartie, parca e manjita, si cel la care am reincarcat mi-a zis ca s-a umplut rezervorul de toner rezidual din cartus. Toner mai este destul dar apare manjirea cu toner rezidual si e foarte suparator. Unde as putea gasi un tutorial despre incarcarea acestui cartus 725 ? Am cautat pe net dar nu am gasit asa ceva inca... Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Din cate stiu eu (dar e posibil sa ma insel...am schimbat odata, mai demult...), cartusul Canon 725 este la fel cu Canon 712 starter. Pentru 712 starter, gasesti un video aici : Ce tip de imprimanta e ? Link spre comentariu
worker Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 cartusul respectiv este compatibil cu HP CE285A daca doresti toner, chip, rola de incarcare, cilindru, lamela precum si cartus compatibil pot sa iti trimit. Intamplarea face ca le am pe stoc (am un client care are vreo 5 asemenea imprimante). Link spre comentariu
validae Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 va multumesc tiberiu2006 si worker pentru raspuns. worker da-mi te rog un MP cu preturile la respectivele consumabile pentru 725 Starter sau compatibile.Cu stima, Vali Link spre comentariu
worker Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 sper ca nu este urgent dar pana duminica pot trimite preturile.ce volum de printare ai? ca asa pot face un pret ptr toner la kg.binenteles se poate si in doza mai mica ca de flacoane nu duc lipsa, Link spre comentariu
validae Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Nu stiu cat toner se incarca o data in cartus, dar printez maxim 500 coli pe luna, nu e un volum foarte mare, treaba care ma deranjeaza e ca cel de la firma de incarcare cartuse nu curata si tonerul rezidual si i-mi pateaza foile imprimate.De aceea doresc sa mi-l incarc singur de acum incolo.Trimite-mi preturile cand ai timp disponibil, o sa comand sigur niste toner.Sper sa nu fie si alte probleme cu imprimanta momentan, nu are nici un an de cand o am. Link spre comentariu
worker Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Gata. Am trimis mesajul.Pana vei comanda tonerul iti recomand sa desfaci cartusul ca in fimulet si sa golesti (arunci) tonerul rezidual.daca mai folosesti cartusul asa risti uzura prematura a cilindrului.Atentie!!! dupa curatirea rezidualului pui putin toner pe muchia de contact a lamelei de stergere (aceea de cauciuc siliconic). In mod normal se foloseste altceva dar merge si cu toner. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 OK, s-a rezolvat, erau ceva scame prinse in lamela de indepartare a tonerului rezidual, am curatat si tonerul din caseta si e in regula acum.Am gasit niste rezerve de toner Minolta 103B pe la serviciu, oare s-ar putea folosi si alt toner in afara de cel recomandat ? Imprimanta e Canon I-Sensys LBP 6000 Link spre comentariu
worker Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Nu te risca. Minolta 103B este pentru copiator analogic care este cu developer.Sigur nu functioneaza. Foloseste tonerul recomandat pentru acel tip de cartus.ca sa nu fiu off topic aici ti-am adresat o intrebare pe privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum