Vizitator bogdan2405 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Am un proiect ca sa fac un ceas care sa imi afiseze si lunile dar nu stiu cum sa fac numaratoarele alea de luni pentru 28,30,31. Link spre comentariu
Vizitator bogdan2405 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Care stie il rog sa ma ajute.Am de facut un ceas sa imi afiseze ore, minute, luni si ani.Cu orele si minutele am rezolvat dar nu gasesc o solutie pentru luni. Am facut numaratoarele de 28, 30 si 31 dar nu stiu cum sa le leg intre ele in asa fel incat cand termina de numarat prima luna sa treaca la a 2-a si tot asa. Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Circuite integrate CMOS - Manual de utilizareEditura Tehnica 1986la pagina 411pentru 30/31 mai intra un bistabil, la 28 sunt probleme. cred ca ar mai trebui un numarator cu 12 si o initializare undeva, sau un al doilea bistabil, cu o basculare unica (si apoi o inhibare) si cu index la ianuarie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum