radue Postat Iulie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2006 nu am gasit manual in cutie... :toimonster: ...oricum nu mi-a lasat o impresie buna, in comparatie cu asus...asta parca se misca in reluare...totusi am o problema cu ea: nu-mi recunoaste procesorul la adevarata valoare...deci eu am Barton 2500, care ruleaza la 1800 MHz, si mi-l recunoaste la 1100 MHX, daca-i schimb fsb-ul tot aia e...deci daca stiti careva cum se face help ca sa nu mai deschid alt topic...in legatura cu placa d ebaza am luat-o pe loc, ca daca nu o luam pe loc trebuia samai astept sa faca comanda, care dura cel putin 1-2 sapt...timpul trece si eu nu am deloc ca sa astept...si da scrie pe placa tot ce trebuie sa s crie, numai ca nu m-am uitat eu unde trebuie :weedman: Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 15, 2006 Partajează Postat Iulie 15, 2006 Ai un switch CLK-SW mai jos de procesor indreptul intrarii CD-IN care trebuie sa fie pe ON(AUTO) si apoi te joci in BIOS cu FSB-ul. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2006 Acuma ma rezolvat si cu procesorul.Multumesc tuturor celor care m-au ajutat :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum