Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router Wireless cu port USB

worker

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

3

• aygun

2

au trecut vreo trei ani de atunci. routerul, cred ca il mai am si acum, nu mai tin minte MSI sau AsusHdd-ul a fost unul ide si NAS-ul care avea decat carcasa, interfata si alimentarea l-am cumparat, daca nu ma insel de la digitalwordce pot sa spun ca am renuntat la NAS pentru un HDD extern USB3 care dupa o luna i s-a rupt mufa.Acum am norocul sa am un HDD mai mare la laptop si chiar nu ma mai intereseaza solutiile de stocare

Link spre comentariu

carcasele cu interfetele care raman de la HDD-uri se pot vinde separat.

Hdd-urile se pot folosi dar nu vei obtine rezultate multumitoare cu interfata pe USB.Deci HDD-urile existente, de 500Gb se pot monta intr-un NAS
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Asta este ceea ce recomand :

http://www.tp-link.ro/products/details/ ... L-WR1043ND

Il am personal acasa si il folosesc pe post de UPnP server ptr media center (K200M de la Kworld ).

Pe USB stie FTP , SMB , Media Server , Print Server ..

Citez de pe site :

"Port USB pentru dispozitive de stocare - server portabil

Acum vă puteţi conecta cu uşurinţă la un dispozitiv extern pentru stocare şi schimb de informaţii în reţea. TL-WR1043ND este echipat cu un port USB prin care puteţi conecta un dispozitiv de stocare USB direct la router, de exemplu un flash disk, oferind acces instantaneu la conţinutul dispozitivului pentru toţi utilizatorii conectaţi. Exact ca în cazul unui sistem NAS (Network Attached Storage), vă puteţi bucura de schimbul de fişiere sau de vizionarea video HD."

Sunt foarte multumit de jucarie iar pretul este foarte bun .

Link spre comentariu

Pai in loc sa intrebi ete ce gasim pe youtube . Parerile pot fi subiective. Este USB 2.0 , au viteza Gigabit pe porturile LAN si wireless pina la 300Mps . Totul e sa te duca Hardul. Am conectat un Hard de 1TB organizat pe Filme , Muzica , Poze . Este activat serviciul de UPnP , playerul meu il gaseste in retea ca are si el cablu de retea infipt in poponet si indexeaza filmele de pe hardul de 1TB conectat la router . Vreau sa ma uit la filme de pe router , intru in meniu , selectez UPnP server , il gaseste dupa IP si mai departe operez normal .

Vreau FTP , nici o problema , setez pe FTP , Vreau SMB , iarasi aceeasi treaba .

Daca te uiti la filmulet este practic limitat de viteza stick-ului. Nu am incercat cu HUB USB ca nu are rost . Mai am cuplat la player un HDD de 500GB tot pe USB si unul de 250GB tot pe USB.

Asta e playerul iar pe un samsung de 32" LCD se vad MKV-urile brici si chiar M2TS-urile chiar si via router .

Altceva ?

L.E. Mai curand au introdus si facilitatea de print server . Bagi imprimanta in USB-ul ala , instalezi driverele pe sistemul tau si dai ca port ip-ul routerului . Asa am partajata imprimanta acasa .

Asta ca sa nu iti mai spun cum m-am jucat cu un Edimax BR-6104KP si cu un linux custom pe el ( Midge Linux ). Si ala avea port USB la randul lui doar ca aici ma jucam cu comenzi din consola avmnd la dispozitie 5 placi de retea putamnd face ce vreau cu minunatia aia cu procesor ADM 5120P. Cauta pe youtube sa vezi cate se puteau face cu jucaria aia .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări