strombi Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Buna Ziua azi m-am decis sa fac update la bios am o placa de baza ASROCK N68C-S-UCC si am descarcat de pe situl lor un program de rulat in windows pentru update BIOS,am intrat in exe dar nu am inchis si celalte programe care le rulam,ma rog sa blocat cateva minute sistemul in timp ce facea update am facut tot ce mi sa cerut accept restart si la restart scrie ca am o noua versiune de bios P 1.60 scrie langa numele placii de baza,PC ruleaza normal acum nu am nici un fel de problema,asta inseamna ca am facut un update de bios succesiful?? Nu am inchis programele care rulau dar acum merge normal,vreau sa va intreb daca mai trebuie facut ceva si inseamna ca am reusit sa fac update? Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Da, inseamna ca ai facut un bios update succesfull. Acum nu mai trebuie sa faci nimic.Bv pentru reusita, un bios update este destul de periculos daca esti incepator. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 daca esti "profesionist" cum se face un update de BIOS ? niste ingineri s-au gandit sa faca metode de siguranta astfel incat si bunica sa faca un update de bios fara prgramarea externa a flashului. Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Da, inseamna ca ai facut un bios update succesfull. Acum nu mai trebuie sa faci nimic.Bv pentru reusita, un bios update este destul de periculos daca esti incepator.Va multumesc pentru incurajare in mare aveam idee ce si cum dar nu am facut nici odata practic aceasta treaba. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 updateul de bios nu mai e ce era odataplacile mai noi au posibilitatea de recovery in cazul unui update nereusiteu unul la placa mea de baza am flashuit si cu alt bios decat cel care trebuia si nu am busit nimicfelicitari pt update , daca totul merge ok nu trebuie sa te mai ingrijorezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum