Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Update BIOS

strombi

Postări Recomandate

Buna Ziua azi m-am decis sa fac update la bios am o placa de baza ASROCK N68C-S-UCC si am descarcat de pe situl lor un program de rulat in windows pentru update BIOS,am intrat in exe dar nu am inchis si celalte programe care le rulam,ma rog sa blocat cateva minute sistemul in timp ce facea update am facut tot ce mi sa cerut accept restart si la restart scrie ca am o noua versiune de bios P 1.60 scrie langa numele placii de baza,PC ruleaza normal acum nu am nici un fel de problema,asta inseamna ca am facut un update de bios succesiful?? Nu am inchis programele care rulau dar acum merge normal,vreau sa va intreb daca mai trebuie facut ceva si inseamna ca am reusit sa fac update?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

2

• Stefan

1

• adicontakt

1

• Georgefreerunner

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da, inseamna ca ai facut un bios update succesfull. Acum nu mai trebuie sa faci nimic.Bv pentru reusita, un bios update este destul de periculos daca esti incepator.

Va multumesc pentru incurajare in mare aveam idee ce si cum dar nu am facut nici odata practic aceasta treaba.
Link spre comentariu

updateul de bios nu mai e ce era odataplacile mai noi au posibilitatea de recovery in cazul unui update nereusiteu unul la placa mea de baza am flashuit si cu alt bios decat cel care trebuia si nu am busit nimicfelicitari pt update , daca totul merge ok nu trebuie sa te mai ingrijorezi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări