Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit amplificare2X500

Postări Recomandate

buna seara am o intrebare daca se poate modifica un kit de amplificare care zice ca scoate 2x500(vrajeala)l-am cumparat de pe un site (nu dau nume sa nu fac reclama aiurea)banuiesc ca stiti despre ce e vorba e facut cu 2sc5382 si 2sa1302 are 4 pe canal si pe placa are si filtraj si puntea,eu cred ca ar avea potential daca i s-ar aduce ceva modificari.daca ma poate ajuta cineva il rog sa imi lase mp sa discutam acolo.MULTUMESC MULT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

:nas: da,il poti modifica cu totul...mai bine prefer tda7294 in punte decat pocnitoarea aia...nu prea ai ce sa modifici acolo,iti trebuie tranzistori mai potenti gen 2sc5200 2sa1943,tensiunea mult mai mare +/- 75Vcc modificarea rezistoarelor si a componentelor prefinale,curent mers in gol....etc

p.s "vrei sa faci din c*c*t bici si sa mai pocneasca?!"Nu ai cum... :sparge:

Link spre comentariu

mai am o singura intrebare daca vreti sa imi raspundeti,dupa cum spuneam mai sus am mai construit si vandut cateva amplifi cu kitul respectiv si le-am alimentat cu 2x30vca fara sa fac vreo modificare pe el,acum as vrea sa ii inlocuiesc puntea,filtrajul,radiatorul si as vrea sa il alimentez la 2x36vca(traful pe care il rebobinez intra in el 220v si scoate 110v si are 2kv)credeti ca va tine?il voi folosi pe o sarcina de 4ohm pentru 2 subwoofere pe 12".multumesc pt atentia acordata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări