vladutz2000 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 SalutareAm un proiect care trebuie alimentat de la baterii. Problema este ca trebuie alimentat de la 5V.Din moment ce camerele foto merg cu doar doua baterii, presupun ca si aici s-ar putea folosi un convertor boost pentru o tensiune de intrare de 2V (tensiunea la care cele doua baterii sunt "complet" descarcate) - 2.8V, care sa scoata 5V.O problema ar fi randamentul. Montajul meu consuma in medie 65mA.O alta problema este ca habar n-am cu ce se mananca astfel de convertoare. Stie cineva pe aici vreo schema pentru asa ceva, cu componente care se gasesc in magazinele online de piese din romania? M-ar interesa sa stiu si cat curent consuma montajul cu tot cu convertorul.Multumesc! Link spre comentariu
florincccc Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Ce zici de asta: http://www.linear.com/product/LTC3499 ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Mai era un subiect cu un incarcator de telefon...de fapt erau chiar 2: primul alimentat la 1,5V, celalalt pe la 3V.Sigur ai cautat bine inainte sa postezi? Ca subiectele amintite sigur exista... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum