Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor DC-DC step-up pentru doua baterii NiMH

vladutz2000

Postări Recomandate

SalutareAm un proiect care trebuie alimentat de la baterii. Problema este ca trebuie alimentat de la 5V.Din moment ce camerele foto merg cu doar doua baterii, presupun ca si aici s-ar putea folosi un convertor boost pentru o tensiune de intrare de 2V (tensiunea la care cele doua baterii sunt "complet" descarcate) - 2.8V, care sa scoata 5V.O problema ar fi randamentul. Montajul meu consuma in medie 65mA.O alta problema este ca habar n-am cu ce se mananca astfel de convertoare. Stie cineva pe aici vreo schema pentru asa ceva, cu componente care se gasesc in magazinele online de piese din romania? M-ar interesa sa stiu si cat curent consuma montajul cu tot cu convertorul.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florincccc

1

• Dr.L

1

• vladutz2000

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai era un subiect cu un incarcator de telefon...de fapt erau chiar 2: primul alimentat la 1,5V, celalalt pe la 3V.Sigur ai cautat bine inainte sa postezi? Ca subiectele amintite sigur exista...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări