Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INDESIT WI 105 - nu stoarce

Vizitator psandru

Postări Recomandate

Vizitator psandru

Buna ziua ,

Am o masina de spalat WI 105 care face urmatoarea problema : isi duce pana la capat programul de spalare dar , cand ajunge la faza de a stoarce rufele se blocheaza : motorul nu se roteste si butonul de programare se invarte incontinuu , pas cu pas .

Am chemat niste "depanatori" - gasiti la intamplare pe http://servicerece.ro - care au spus ca e motorul (vreo infasurare intrerupta) , nu are putere sa invarta cuva cu rufe , mi l-au schimbat , mi-au luat 250 lei si ... masina face exact la fel . "Depanatorii" nu au mai venit , desigur :da

Vreo ideie ? In afara de a chema alti "depanatori" ?

Mersic anticipat !

P.S. O schema electrica ar fi de mare ajutor ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator Sicu

Este vorba doar de stoarcerea finala? intre limpeziri stoarce? Da cureaua jos si pune pe stoarcere si vezi atunci. O cauza posibila este si motorul,incearca asa si vedem pe urma

Link spre comentariu
Vizitator psandru

Este vorba doar de stoarcerea finala? intre limpeziri stoarce? Da cureaua jos si pune pe stoarcere si vezi atunci. O cauza posibila este si motorul, incearca asa si vedem pe urma

Face la fel si cu si fara rufe . Cineva mi-a zis ca ar fi vorba de asa zisul presostat care , fiind defect , genereaza eroare 08 (???) Daca nu ar fi scump as incerca sa il schimb eu ... numai ca nu stiu care este acel dispozitiv si unde sa il localizez ... :jytuiyu Si nici de unde sa il cumpar !
Link spre comentariu
Vizitator Sicu

sa incerci fara curea,daca stoarce e clar motorul.Presostatul poate fi si el vinovat,este o piesa rotunda care are un furtunas prins de el si se afla in partea de sus a masinii pe lateral.La Indesit chiar si de masori presostatul au fost cazuri cand a dat bine la masuratoare dar prin inlocuirea lui am rezolvat problema.De cumparat incearca la reprezentanta ca acolo sigur este

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări