Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare filtre Radiotehnika S-30B

Vizitator silviuiordache

Postări Recomandate

Vizitator silviuiordache

Salutari tuturor conforumistilor,

De cateva zile mi-am achizitionat 2 incinte Radiotehnika S-30B

Doresc sa va intreb daca este necesara o reconditionare a filtrelor..am constatat ca se recomanda inlocuirea condensatorilor din filtre avand ca si consecinta imbunatatirea calitatii sunetului.

Dupa ce am tot auzit de inlocuirea condensatorilor am considerat ca daca exista aceasta posibilitate sa o incerc..

Mentionez ca nu detin cunostinte de electronica la nivel de schimbat piese sau masuratori...dar ma pricep sa lipesc ( ca toti prostii ) ..

As avea nevoie de cineva care sa-mi zica ce sa cumpar si cum sa le lipesc...aici ma refer la pozitia piesei..

Credeti ca are rost sa schimb si firele inauntru? In sensul sa pun unele mai de calitate.mai groase...

Am gasit pe internet o schema a filtrului...pentru un cunoscator este floare la ureche...

Va rog sa nu-mi recomandati piese de proasta calitate gen condensatori facuti pe vapor din magazinele de pe Maica Domnului :)

Va multumesc anticipat si poate acest topic va ajuta si alte persoane pe viitor...

post-71755-139829578299_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ex.escu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu modificati filtrul si nici componentele din filtru,sunt mai bune decat multe componente cu pretentii de azi.Se pot inlocui condensatorii electrolitici din protectie(10uf) cu unii mai noi ,10uf/63v.Se poate completa cu material fonoabsorbant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări