Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Medii Monacor SP-60/8

Vizitator Paddy

Postări Recomandate

Respecte,

A folosit cineva medii Monacor SP-60/8 intr-un proiect? M-ar interesa pareri (evident subiective) despre cat de bine/rau suna. Si eventuale observatii despre dispersia parametrilor T/S mi-ar fi de folos.

De asemenea daca cineva importa / are pe acasa asa ceva, il rog sa dea un PM.

Multumiri.

PS: Daca apar pareri contradictorii tare mult v-as ruga sa nu degenereze in certuri. :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

1

• barbulescuorlando

1

• Adamath_2006

1

Vizitator Paddy

Macar daca la SP-60 suspensiile sunt din spuma sau din cauciuc imi poate spune cineva SIGUR? Parerile sunt impartite iar distribuitorul vad ca nu vrea sa raspunda la emailuri... tipic romanesc. :aut:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Paddy, on 14 Feb 2013 - 5:02 PM, said:Paddy, on 14 Feb 2013 - 5:02 PM, said:

Rectific, tocmai a raspuns distribuitorul:"Nu detinem aceasta informatie, ne pare rau...". :)

membrana este din cauciuc siliconat, si se preteaza pentru sateliti de home cinema, si aplicatii gen 2 boxe pentru un sistem de amplificare home made pe tda sau lm, sunt decente si ok daca le sustii si cu un tweeter bunicel.

Eu am o combinatie home made facuta cu Monacor Sp60/8 si Monacor DT-25N de care sunt foarte multumit.

Daca ai nevoie de ajutor la proiect da-mi un pm :)

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări