Vizitator Paddy Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Respecte, A folosit cineva medii Monacor SP-60/8 intr-un proiect? M-ar interesa pareri (evident subiective) despre cat de bine/rau suna. Si eventuale observatii despre dispersia parametrilor T/S mi-ar fi de folos. De asemenea daca cineva importa / are pe acasa asa ceva, il rog sa dea un PM. Multumiri. PS: Daca apar pareri contradictorii tare mult v-as ruga sa nu degenereze in certuri. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Vezi PMEu am folosit SPM 116/8 de care sunt multumit pt medii. Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Macar daca la SP-60 suspensiile sunt din spuma sau din cauciuc imi poate spune cineva SIGUR? Parerile sunt impartite iar distribuitorul vad ca nu vrea sa raspunda la emailuri... tipic romanesc. Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Rectific, tocmai a raspuns distribuitorul:"Nu detinem aceasta informatie, ne pare rau...". Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 (editat) Paddy, on 14 Feb 2013 - 5:02 PM, said:Paddy, on 14 Feb 2013 - 5:02 PM, said:Rectific, tocmai a raspuns distribuitorul:"Nu detinem aceasta informatie, ne pare rau...". membrana este din cauciuc siliconat, si se preteaza pentru sateliti de home cinema, si aplicatii gen 2 boxe pentru un sistem de amplificare home made pe tda sau lm, sunt decente si ok daca le sustii si cu un tweeter bunicel. Eu am o combinatie home made facuta cu Monacor Sp60/8 si Monacor DT-25N de care sunt foarte multumit. Daca ai nevoie de ajutor la proiect da-mi un pm Editat Mai 4, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 E spuma toata ziua!!!Nici urma de cauciuc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum