Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doua buseli in acelasi loc

yo9hnf

Postări Recomandate

Hello, -Sambata cand m-am dus in parcare am gasit in OPEL infipt in bara din spate (in suportul de tractare). Nestiind a cui este masina am fost la politie (am fost primul pe ziua respectiva si tot am stat 40 minute). Laterala dreapta a barii (spate) era infundata si bara putin zgariata.-Astazi la un semafor a intrat un AUDI tot in acelasi loc doar ca bara s-a deformat mai tare. Am dat un picior barei si a revenit la pozitia normala, dar scutul de noroi s-a spart destul de mult si m-am cam chinuit sa-l scot din roata. Cu soferul Audi-ului m-am inteles sa mergem maine la firma asiguratoare (nu stiu daca a mea sau a lui) si niciunul din noi nu avea hartia de constatare amiabila. Ce ma sfatuiti sa fac? bara trebuie vopsita (poate chiar inlocuita ca are niste cepi de plastic rupti) si scutul de noroi trebuie inlocuit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• cristi71

2

• E_manuel

1

• philipo4you

1

Top autori în acest subiect

Faci doua dosare pentru despagubire, chiar daca la societati diferite de asigurare, si in functie de declaratiile pe care le dai una din societati ar trebui sa iti despagubeasca bara(si aici inteleg ca nu stii cine ti-a infundat bara prima data - deci CASCO ar trebui sa te salveze) iar cea de a doua ar trebui sa iti despagubeasca scutul.

Link spre comentariu

NU am gasit postat ca @yo9hnf ar avea Casco. Societatile de asigurari despagubesc incepind de la o suma minima care ar trebui sa fie mentionata in contract. O bara strimba, sigur nu se incadreaza in limita. La BCR acum vreo 3 ani era de 500 lei.

Nu cunosc daca in prezent se aplica alt regulament.

Link spre comentariu

sunteti norocos...vineri la ora 16 am urcat la cineva intr o scara de bloc..peste cca 2 minute m a sunat o ruda .:coboara jos ca ai luneta praf. am coborat si am constatat ca luneta avea o gaura de cca30 cm diametru. deci ..praf. a venit politie..declaratii..alea alea. concluzia AN! (celebrul autor necunoscut) masina este pe Germania cu numere de zoll..de asigurare nu poate fi vorba asa ca..scuzati off topicul,insa trebuia sa mi vars undeva naduful.. :101 ziua in amiaza mare,in parcare.. sper ca nu v am suparat.

Link spre comentariu

sunteti norocos...vineri la ora 16 am urcat la cineva intr o scara de bloc..peste cca 2 minute m a sunat o ruda .:coboara jos ca ai luneta praf. am coborat si am constatat ca luneta avea o gaura de cca30 cm diametru. deci ..praf. a venit politie..declaratii..alea alea. concluzia AN! (celebrul autor necunoscut) masina este pe Germania cu numere de zoll..de asigurare nu poate fi vorba asa ca..scuzati off topicul,insa trebuia sa mi vars undeva naduful.. :101 ziua in amiaza mare,in parcare.. sper ca nu v am suparat.

deci ce inteleg eu,tei dus la un prieten, dupa doua minute te suna o,ruda si iti zice ca luneta e praf,acu eu nu inteleg, ruda aia nu a vazut cine tia spart lunea?in masina langa masina , nu a gasit nici un obiect care sa presupui ca cu ala sa spart luneta , dupa cate stiu ,cand spargi un geam ca e de masina sau mopan, ,normal face zgomot, chiar nimeni nu a vazut nimic? cum de nu sa petrficat luneta , ca asa stiu ca jeamurile de la masina ,la spargere se petrifica se mazareste, ai avut folie pe luneta?
Link spre comentariu

luneta a avut folie. nimeni nu a auzit nimic. si birourile de la ALIANZ TIRIAC erau la 5 metri. era parcat sub un balcon,. m am gandit ca a cazut ceva de sus.. nu am gasit nimic la fata locului. dusmani nu cred sa am ..dar mai stii.. am lipsit 2 minute. am urcat in scara blocului si o ruda a trecut intimplator pe acolo( un var) si m a sunat sa mi dea vestea placuta..am schimbat o ieri(luneta) cea care am pus o nu e ionizata si nu are nici folie...asta e.

Link spre comentariu

Avand in vedere ca nu am patit mai nimic (si ca am gasit in Vitan acel carenaj de la roata cu 70-80 lei), am luat de la tipul cu AUDIul 80 lei ...si asta e.Acum sper sa ma inteleg cu tipul cu OPELul acum.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator turbojack

Posibil sa fie doar daunele vizibile extern.In astfel de cazuri sunt afectate si intaritura de bara sau chiar fusta spate. Verificati partea din spate a locasului rotii de rezerva.

Link spre comentariu

Uitasem sa precizez cum s-a rezolvat problema.Cu al doilea nu s-a intamplat nimic...Cu primul m-am intalnit intr-un final si am fost la un service agreat de Carpatica. Dupa doua saptamani am primit mesaj de la Carpatica ca s-a aprobat dosarul de dauna; am gasit un service de pe Fizicienilor (Bucuresti) unde am facut masina - singurul lucru rupt era suportul de pe partea dreapta a barei (o piesa de plastic cu nsite nervuri, de circca 20x5cm). Cei de la service (cred...nu am fost atent) mi-au inlocuit piesa care tine spoilerul pe partea dreapta si l-au vospit in partea de jos (partea vopsita original cu alb), dar intr-o mare bataie de joc...clasic. Devizul a fost de 430lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări